Export Area Manager

Om jobbet

Vill du hjälpa Vitamin Well att ta över Europa?

Vitamin Well har sedan starten 2008 befunnit sig på en spännande och framgångsrik resa på den svenska dryckesmarknaden och söker nu en ny medarbetare som vill vara delaktig i att skapa samma framgång i andra europeiska länder.

DIN UPPGIFT

2009 tog Vitamin Well klivet ut till övriga nordiska länder och från 2012 påbörjades en bredare etablering i Europa. Vitamin Well finns nu representerade i 30 länder. Vi har kommit en bit på väg men behöver nu ytterligare en kollega som tillsammans med oss ska stärka våra positioner på dryckesmarknaden i Europa.

I rollen som Export Area Manager driver du försäljning i ett antal länder genom att tillsammans med Vitamin Wells lokala partners sätta och implementera sälj- och marknadsstrategier. Genom att analysera och lära känna dina marknader skaffar du dig en förståelse för vilka möjligheter och utmaningar som finns, och arbetar kreativt och målinriktat med att optimera de marknader du ansvarar för.

Export-teamet består i dagsläget av sju personer. Tillväxten på exportsidan är stor och strategiskt viktig för bolagets framtid.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret på Kungsholmen i Stockholm men innebär resor med en till två övernattningar i veckan.

VAD VI SÖKER

Vi söker dig som är en självgående kreativ inspiratör som ser möjligheter och gör det som krävs för att fånga dem. Du har förmodligen en sälj- och/eller marknadsbakgrund och det är meriterande om du har erfarenhet, direkt eller indirekt, av etablering på internationella marknader.

Du trivs när du får arbeta utan givna ramar och när du själv får ta initiativ till aktiviteter som tar dig och teamet närmre målet.

Språk: Flytande i engelska i tal och skrift är en förutsättning. Meriterande med kunskaper i tyska, franska eller spanska.

VITAMIN WELLS ERBJUDANDE

Som medarbetare hos Vitamin Well erbjuds du en miljö som präglas av engagemang och framåtanda. Korta beslutsvägar gör att en idé snabbt blir till verklighet och den entreprenöriella andan genomsyrar hela verksamheten och de människor som jobbar i den.

Varje enskild individs prestation påverkar företagets framgång därför värdesätts alla roller i företaget lika mycket.

Vitamin Well är ett innovativt företag som vill göra allt lite annorlunda, lite bättre.

INFORMATION

I denna rekrytering samarbetar Vitamin Well med Compass. Vid frågor kontakta David Jansson på 076-231 39 61 alternativt david.jansson@compass.se eller Annika Norberg på 070-486 65 93 alternativt annika.norberg@compass.se

Om Vitamin Well

Vitamin Well AB är ett svenskt företag med en affärsidé att under eget varumärke utveckla, producera och marknadsföra vitamin- och mineralberikade funktionsdrycker med en tydlig funktionalitet för konsumenten.

Ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. Det var det som vi år 2006, både såg en lucka för på den svenska marknaden och saknades själva. Idag, 10 år och fyra funktionella dryckeskategorier senare, är succén sedan länge ett faktum. I dag består Vitamin Well av tre de varumärkena; Vitamin Well, NOBE aloe vera och NOCCO (No carbs Company) som alla säljs i både dagligvaruhandeln och servicehandeln. På kontoret i Kungsholmen, Stockholm, arbetar ett sextiotal personer och har idag en säljorganisation på ca femtio personer. Sedan årsskiftet har bolaget även ett sälj – och distributionsuppdrag åt Barebells där proteinpuddingarna och barsen snabbt blivit storsäljare i både gym och dagligvaruhandeln.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 juli

Om företaget