Servicetekniker/Underhållstekniker sökes

Servicetekniker/Underhållstekniker sökes

Har du ett stort intresse för teknik och vill arbeta som servicetekniker på ett företag som erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter samt flexibilitet? Då ska du söka till tjänsten hos Comforta AB. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Hos oss får du mycket frihet under ansvar och har möjlighet att sätta din prägel på hur vi ska arbeta och strukturera vårt underhållsarbete framåt. Vårt motto är We care vilket innefattar såväl kunder som samarbetspartners och anställda. Hos oss är det ditt välbefinnande som är viktigt då vi vet att när man mår bra och kan balansera arbetsliv med sitt privatliv så presterar man också bättre på jobbet.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicetekniker hos oss på Comforta kommer du att sköta det dagliga samt långsiktiga underhållet av våra maskiner. Du kommer arbeta med förebyggande underhåll, drift och övervakning av maskinparken samt produktionsutrustning. Du kommer även ansvara för felsökning, analyser och åtgärdsarbete. Du har en service- och supportfunktion i fabriken där du även utbildar operatörerna så dessa kan utföra grundläggande dagligt underhåll på maskinerna.Du kommer få en gedigen introduktion via en kollega samt få utbildning i de specifika maskinerna som vi använder oss av.

Du kommer i grunden att arbeta i skift där arbetstiderna varierar mellan 07.00-15.00 samt 13.00-21.00 men flexibilitet är ett måste då tiderna kan variera något beroende på akuta problem.

Start: enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Ort: Stockholm.


Lön: Fast enligt ök.

Kollektivavtal: Ja

Din profil:

Vi söker dig som har:
  • En gymnasieexamen inom teknik eller el.
  • Minst grundbehörighet inom el.
  • B-körkort.
  • Svenska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet från branschen eller liknande roll.
Som person söker vi dig som har en hög servicenivå samt är lösningsorienterad, noggrann, strukturerad och prestigelös. Du är en god lagspelare som trivs med att arbeta såväl enskilt som i grupp.

Ansökan
Sista ansökningsdagen är den 30 november. Maila din ansökan till: jennie.aspegren@lindstomgroup.com Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Jennie Aspegren på Tel: 08-515 165 46 eller via mail: jennie.aspegren@lindstromgroup.com
Mer info
Kontaktperson Jennie Aspegren
Telefon 08-515 165 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Comforta AB är ett dotterbolag till Lindström som är ett av
Europas ledande textilserviceföretag. Vi erbjuder servicelösningar för företags olika behov av textilier och arbetskläder. Vår kollektion omfattar arbetskläder samt sängkläder och frottéartiklar. Vi erbjuder en heltäckande service som inkluderar behovsanalys, inköp, lagerhållning, uthyrning, tvätt och efterbehandling samt leveranser, ersättning och slutligen återvinning. Läs mer om Comforta Lindström på www.lindstromgroup.com/se.