Försäljningschef till ComfortZone AB, Stockholm

Försäljningschef till ComfortZone AB, StockholmFörsäljningschef

till Stockholm

ComfortZone som är ett mindre, men stabilt och väletablerat företag söker nu en operativ Försäljningschef till huvudkontoret i Täby. Du kommer att ha en ledande befattning med personalansvar, ingå i ledningsgruppen och rapportera till företagets VD. I rollen ansvarar du främst för företagets försäljning men även marknadsaktiviteter.

Företaget har idag ca. 20 anställda och du kommer att ha en mycket central roll i bolaget. Företagets potential ger dig utvecklingsmöjligheter och möjlighet att vara med och påverka företagets beslut i nära samverkan med övrig ledning och kollegor. Du kommer att få marknadsmässiga villkor och alla verktyg och andra nödvändigheter för att kunna lyckas i din roll.

Din profil

Vi söker dig som motiveras av att göra affärer, är relationsorienterad och har lätt för att skapa förtroende hos både kunder och medarbetare.

Vi ser även att du:
  • Har goda ledaregenskaper samt ett utpräglat affärssinne
  • Har flerårig erfarenhet av B2B-försäljning
  • Är målinriktad,strukturerad och gillar att leverera resultat själv såväl som via ditt säljteam
  • Har godsamarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera både internt som externt
  • Du har ett tekniskt kunnande och intresse, har du även erfarenhet från bygg-, ventilations- eller VVS-branschen ser vi det som meriterande
  • Du har goda kunskaper iOfficepaketet samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
Rollen innebär också att rekrytera samt utveckla säljare och bygga en bra teamanda. Du kommer även målstyra och följa upp sälj- och marknadsaktiviteter. Tillsammans med ditt säljteam ska du se till att ni når bolagets uppsatta försäljningsmål.

Ansökan


Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Du skickar din ansökan via ansökningsknappen. Urval sker löpande.

Kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Marie Gummerus 070-657 80 74.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ComfortZone AB grundades 2001 och förser idag tusentals hushåll med värme och varmvatten, med frisk inomhusluft och god ventilation som bieffekt. Sedan 2008 sker tillverkning i egen fabrik i Motala, där frånluftvärmepumpar levereras dagligen till såväl den svenska marknaden, som till företagets europeiska kunder i länder som Tyskland, Danmark, Holland och Irland för att nämna några. ComfortZone levererar frånluftvärmepumpar för småhus och till viss del även fastighetsvärmepumpar för flerbostadshus, som ger husägaren väsentligt lägre investeringskostnader samt bättre driftsekonomi jämfört med många andra värmesystem.

ComfortZone ingår i den holländska industrigruppen Herenweg B.V. som har fokus på förnyelsebar energi, värmepumpar, värme- och varmvattensystem.

Läs mer på vår hemsida https://www.comfortzone.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, chef, säljchef, teknisk försäljning, industriell försäljning, KAM, key account, account manager,