Kundtjänstansvarig till Comfort-kedjan

Kundtjänstansvarig till Comfort-kedjan

Vill du arbeta som kundtjänstansvarig på Sveriges största VVS-installationskedja som finns på 160 platser och har 3 000 medarbetare? För rekrytering till Comfort-kedjan söker vi dig som är relationsbyggande och som är van att arbeta med kunder och administration. Utveckling och digitalisering är en viktig del inom Comfort-kedjan vilket gör att vi söker dig som trivs i en dynamisk miljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kista nära t-banan och i moderna lokaler med en fantastisk utsikt. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som kundtjänstansvarig kommer du att stötta Comfort-kedjans kunder och medlemmar i olika ärenden. Rollen innebär att du är tillgänglig för såväl interna som externa kunder genom att:
  • besvara kunders och medlemmars frågor via mail och telefon
  • ge information om tjänster och produkter
  • hantera e-handelsorder
  • administrera e-handelsfakturor
  • registrera och i viss utsträckning hantera reklamationer
  • ge teknisk support
Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av administration och som är serviceinriktad, gärna tillsammans med ett visst tekniskt intresse. För att lyckas i rollen är du strukturerad, kundfokuserad och lösningsorienterad. Du trivs i en miljö där du får ta ansvar och bidra till affären. Vidare är du van att arbeta i stödsystem och har ett intresse för att lära dig branschen. Då rollen innebär många kontakter ska du ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska.

Om verksamheten

Comfort är Sveriges största VVS-installationskedja som omsätter drygt 6 miljarder kronor och har 3 000 medarbetare. Comfort finns på 160 platser i Sverige varav 60 är butiker. Som återförsäljare av branschens bästa varumärken erbjuder vi helhetslösningar inom vatten och värme, med allt från material och installation till service och underhåll, både mot företag och konsumenter.

Vår samlade erfarenhet och det faktum att vi finns över hela landet gör oss till en pålitlig partner med stark lokal förankring, som kan installera allt vi säljer. Så oavsett om det gäller injustering av ett värmesystem, att få en blandare, Installerad & Klar, eller att bygga ett helt nytt Färdigt Badrum hjälper vi dig hela vägen, från början till slut.
Mer info
Kontaktperson Eva Nilsson
Telefon 08-555 65 312
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (18 dagar kvar)