Erfaren Infrastrukturtekniker till Com Hem

Erfaren Infrastrukturtekniker till Com Hem

Om tjänsten
I rollen som infrastrukturtekniker kommer du att ingå i en grupp med 18 personer som ansvarar för Com Hems plattformar, infrastruktur och säkerhet, rörande såväl bolagets tjänster som för Com Hems interna verksamhet.

I det dagliga arbetet arbetar du tillsammans med 2 infrastrukturtekniker och ni ansvarar tillsammans för att driften av de centrala funktionerna fungerar och fyller de behov som verksamheten har. De delar som ingår i arbetet är teknisk förvaltning, utveckling samt operativ drift rörande bla lagring, backup, virtualisering, hårdvara servrar samt licenser. Kapacitetsplanering, monitorering, planering och prioriteringar är naturliga ingredienser i ditt arbete likväl som teknisk dokumentation. Utöver detta kommer du även att arbeta med att omvärldsbevaka inom ditt område för att löpande kunna utveckla och säkerställa att ni har den för Com Hem bästa och mest anpassade infrastrukturen för organisationen.

Ifall du även har erfarenhet av arbete med VMware samt licenshantering ser vi det som meriterande.


Din kompetens och erfarenhet

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande dokumenterad arbetserfarenhet. Du är en erfaren tekniker med bred kunskap inom IT och du har flerårig erfarenhet av arbete med kapacitetsplanering, monitorering, planering och prioritering rörande infrastruktur i stora, komplexa miljöer. Vidare har du god kompetens och erfarenhet av arbete med förvaltning, utveckling och operativ drift inom områdena servrar, lagring, backup, virtualisering och server hårdvara. Du ser omvärldsbevakning och dokumentation som naturliga och viktiga delar i ditt arbete.

Personliga egenskaper
Som person är du lugn och pragmatisk samtidigt som du är nyfiken på ny teknik och drivande i ditt arbete. Du är du självgående i din roll och tycker att det är roligt med förändringsarbete.

I den här rekryteringen samarbetar vi med p4it Search and Recruitment och ifall du har frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jen Scheffel,
0733 118798, jen.scheffel@p4it.se alternativt Louise Furugård, 0733 118726, louise.furugard@p4it.se.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av p4it
Sista ansökningsdag 24 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Com Hem levererar bredband, tv, play och telefonitjänster till svenska hushåll och företag. Vårt kraftfulla och framtidssäkra nät med hastigheter upp till 1 Gbit/s når hälften av Sveriges hushåll, vilket gör Com Hem-koncernen till en viktig motor i det digitala Sverige. Vi erbjuder våra 1,5 miljoner kunder det största utbudet av digitala tv-kanaler och playtjänster via digitalbox eller på surfplattor och mobiltelefoner. Bolaget grundades 1983 och har cirka 1 100 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm och verksamheten bedrivs genom de fyra dotterbolagen Com Hem AB, Boxer Access AB, Phonera Företag AB och iTUX Communication AB. Under 2016 omsatte koncernen 5 665 MSEK. Com Hem-aktien är sedan 2014 noterad på Nasdaq Stockholm. www.comhemgroup.se