Erfaren Fullstack-utvecklare till området CRM

Erfaren Fullstack-utvecklare till området CRM

Till vårt produktområde CRM, som är en del av IT avdelningen, söker vi nu fantastiska utvecklare som vill arbeta i hela stacken. Vi ansvarar för att ge bästa möjliga stöd till mer än 1000 användare på Com Hems kundservice och övriga säljkanaler. Vi sätter alltid användarna i fokus och har ett tätt samarbete med dem för att skapa de bästa möjliga lösningarna.

På Com Hem har vi ett värdedrivet arbetssätt med stark grund i agila metoder och Lean Startup. Par- och mob-programmering, användbarhetstester och Continuous Delivery är en naturlig del av vår vardag och vi experimenterar gärna med nya idéer, verktyg och ramverk.


Om tjänsten

I rollen som Fullstack-utvecklare tillhör du ett agilt team som kontinuerligt arbetar för att skapa största möjliga värde tillsammans med våra beställare och levererar dagligen nya innovativa funktioner till användarna. Tillsammans med ditt team kommer du arbeta med verksamhetskritiska projekt för att stödja Com Hems försäljning och möjliggöra bästa möjliga service till våra kunder. Du kommer med modern teknik att utveckla helt nya lösningar för att maximera upplevelsen för våra användare, utveckla nya plattformar samt vidareutveckla våra befintliga system för att möta nya utmaningar.

Som erfaren Fullstack-utvecklare hos oss får du arbeta i hela stacken. Du arbetar i en microservices arkitektur där det finns stora möjligheter att påverka design och teknikval. Vidare får du arbeta med moderna tekniker och vara med om att utveckla helt nya lösningar för att maximera upplevelsen för både användaren och kunden. Du tillhör ett av sex fasta team som utgör en vital del i vår resa mot vår vision om Sveriges nöjdaste kunder. Du och dina teamkollegor arbetar tätt tillsammans med våra användare, stöttade av roller som Produktägare, Agil coach och UX-designer, för att löpande identifiera hur vi kan skapa största möjliga värde.

Kompetens och erfarenhet
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande dokumenterad arbetserfarenhet samt flerårig erfarenhet av arbete som Fullstack-utvecklare. Du har goda kunskaper och erfarenhet av arbete med Java, Spring Framework samt moderna front end-ramverk såsom React och Redux. Vidare har du kunskaper i HTML5, CSS och JavaScript samt Java och Spring Framework.

Vi ser gärna att du även är intresserad av att arbeta med Docker, Kubernetes och Node.js samt att du hanterar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du nyfiken och driven. Du har ett stort teknikintresse och du har ett driv av att lära dig nya saker och av att utvecklas. Du har en god initiativförmåga och ett intresse av att dela med dig av dina kunskaper.

Com Hem erbjuder
På Com Hem erbjuder vi dig ett arbete i en spännande och händelserik miljö med fantastiska kollegor. Vi har en öppen miljö som uppmuntrar till att våga prova nya saker, ta hjälp från andra och säga vad vi tycker. Vi tror på individer och team och vill att beslut ska fattas där kompetensen finns vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka vilka tekniska lösningar och ramverk vi jobbar med såväl som hur vi löpande utvecklar våra arbetssätt. Vi tror att tillsammans blir vi bättre och har ett mycket teamorienterat arbetssätt. Vi uppmuntrar till en miljö där vi delar kunskap, utvecklas och lär av varandra i vårt dagliga arbete, i något av våra forum eller under våra hack-days.

Com Hem levererar bredband, tv, play och telefonitjänster till svenska hushåll och företag. Vårt kraftfulla och framtidssäkra nät med hastigheter upp till 1 Gbit/s når hälften av Sveriges hushåll, vilket gör Com Hem-koncernen till en viktig motor i det digitala Sverige. Vi erbjuder våra 1,5 miljoner kunder det största utbudet av digitala tv-kanaler och playtjänster via digitalbox eller på surfplattor och mobiltelefoner. Bolaget grundades 1983 och har cirka 1 100 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm och verksamheten bedrivs genom de fyra dotterbolagen Com Hem AB, Boxer Access AB, Phonera Företag AB och iTUX Communication AB. Under 2016 omsatte koncernen 5 665 MSEK. Com Hem-aktien är sedan 2014 noterad på Nasdaq Stockholm. www.comhemgroup.se.

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med p4it Search & Recruitment. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se, 0733 118798 alternativt Louise Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733 118726.

Intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt!

Välkommen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av p4it
Sista ansökningsdag 9 dec (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Com Hem levererar bredband, tv, play och telefonitjänster till svenska hushåll och företag. Vårt kraftfulla och framtidssäkra nät med hastigheter upp till 1 Gbit/s når hälften av Sveriges hushåll, vilket gör Com Hem-koncernen till en viktig motor i det digitala Sverige. Vi erbjuder våra 1,5 miljoner kunder det största utbudet av digitala tv-kanaler och playtjänster via digitalbox eller på surfplattor och mobiltelefoner. Bolaget grundades 1983 och har cirka 1 100 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm och verksamheten bedrivs genom de fyra dotterbolagen Com Hem AB, Boxer Access AB, Phonera Företag AB och iTUX Communication AB. Under 2016 omsatte koncernen 5 665 MSEK. Com Hem-aktien är sedan 2014 noterad på Nasdaq Stockholm. www.comhemgroup.se