Chef Network Planning South till Com Hem

Chef Network Planning South till Com Hem

Com Hem levererar bredband, tv, play och telefonitjänster till svenska hushåll och företag. Vårt kraftfulla och framtidssäkra nät med hastigheter upp till 1 Gbit/s når hälften av Sveriges hushåll, vilket gör Com Hem-koncernen till en viktig motor i det digitala Sverige. Vi erbjuder våra 1,5 miljoner kunder det största utbudet av digitala tv-kanaler och playtjänster via digitalbox eller på surfplattor och mobiltelefoner. Bolaget grundades 1983 och har cirka 1 100 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm och verksamheten bedrivs genom de fyra dotterbolagen Com Hem AB, Boxer Access AB, Phonera Företag AB och iTUX Communication AB. Under 2016 omsatte koncernen 5 665 MSEK. Com Hem-aktien är sedan 2014 noterad på Nasdaq Stockholm. www.comhemgroup.se.

Com Hem genomför kontinuerligt investeringar i nätet för att bättre kunna ta hand om våra kunder och vi arbetar löpande med att förändra arbetssätt för att förbättra kundernas upplevelse av Com Hem. Målet är att ha Sveriges nöjdaste kunder i vår bransch.
Som chef för Network Planning South kommer du att vara en viktig kugge i att förverkliga denna målsättning.

Om Tjänsten
I din roll ansvarar du för att utveckla och driva Network Planning South mot ökad förmåga, innovation och kundnöjdhet. Du ansvarar för att nätleveranserna hanteras professionellt med förutsägbar kvalitet, kostnad och leveransprecision.

En viktig del i ditt arbete blir att utveckla de framgångsrika självorganiserande team och arbetssätt som präglas av delaktighet, kundengagemang och medarbetarskapsansvar.

I rollen som chef för Network Planning South ingår du ledningsgruppen för Network & Services Delivery.

Utbildning och erfarenhet
För att lyckas i rollen ser vi att du har högskoleutbildning alt relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet samt flerårig erfarenhet av arbete med budget- och personalansvar. Du har en god allmän teknisk kompetens samt en god förståelse för nätverk (access- och fibernät). Vidare har du några års erfarenhet från telekombranschen /operatörs-kännedom eller motsvarande. Du har erfarenhet av att driva projekt samt har en god förståelse för hur man angriper frågeställningar såväl strukturellt men även genom att improvisera.

Har du dessutom erfarenhet av arbete med processer och leveranser, förändringsledning samt förståelse för organisationsstrukturer ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är utåtriktad, öppen och kommunikativ. Du är naturligt prestigelös och har förmågan att på ett positivt sätt engagera, motivera och påverka omgivningen. Du är kraftfull, och viljestark och har samtidigt förmågan att balansera detta med en lugn, tålmodig sida. Du har också förmågan att växla mellan ett holistiskt perspektiv och detaljerat perspektiv.

Vi erbjuder
På Com Hem får du möjlighet att vara med och påverka Sveriges digitala utveckling. Com Hem har redan idag ett stort inflytande på den digitala vardagen i Sverige. Ändå har resan bara börjat. Com Hem erbjuder en arbetsplats som präglas av högt tempo, spännande produkter och stort entreprenörskap.

På Com Hem brinner vi för den digitala utvecklingen och vi vill att så många som möjligt ska kunna dra nytta av digitaliseringens fulla potential och släppa loss kraften i svenska hem och företag. Med över 40 procent av svenska hushåll och företag anslutna till Com Hems nätverk är man en viktig motor i det digitala Sverige. Ingen annan operatör når så många hushåll och småföretag med så höga bredbandshastigheter. Com Hems ambition är hög med den långsiktiga visionen att ha Sveriges nöjdaste kunder.

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med p4it Search & Recruitment. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se, 0733 118798 alternativt Louise Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733 118726.

Intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt!

Välkommen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av p4it
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Com Hem levererar bredband, tv, play och telefonitjänster till svenska hushåll och företag. Vårt kraftfulla och framtidssäkra nät med hastigheter upp till 1 Gbit/s når hälften av Sveriges hushåll, vilket gör Com Hem-koncernen till en viktig motor i det digitala Sverige. Vi erbjuder våra 1,5 miljoner kunder det största utbudet av digitala tv-kanaler och playtjänster via digitalbox eller på surfplattor och mobiltelefoner. Bolaget grundades 1983 och har cirka 1 100 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm och verksamheten bedrivs genom de fyra dotterbolagen Com Hem AB, Boxer Access AB, Phonera Företag AB och iTUX Communication AB. Under 2016 omsatte koncernen 5 665 MSEK. Com Hem-aktien är sedan 2014 noterad på Nasdaq Stockholm. www.comhemgroup.se