Koordinator e-handel inom verkstadsindustrin

Koordinator e-handel inom verkstadsindustrin

Vill du vara med och lyfta oss till nästa nivå? Colly Verkstadsteknik i Stockholm söker en koordinator inom e-handel!

Söker du det lilla företagets smidighet och personlighet men samtidigt stabiliteten hos ett större? Vill du vara med och bygga upp nästa generations e-handelsplattform och få möjlighet att utforma både funktion och innehåll? Då är du varmt välkommen med din ansökan till Colly Verkstadsteknik i Stockholm redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en utvecklande roll på ett dynamiskt företag med korta beslutsvägar och stort utrymme för kreativitet vad gäller funktion, design och användarvänlighet. En självständig roll där du som koordinator driver projektet framåt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer i ett första skede arbeta med uppgraderingen av vår e-handelsplattform, till Magento 2 och säkerställa att gränssnitt och funktioner är anpassade utifrån både verksamhetens krav och kundens behov. Därefter ansvara för den dagliga driften vilket innebär att arbeta med innehåll, implementera och optimera kampanjer liksom kontinuerligt utveckla webbplatsen i enlighet med uppsatta mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
 • Kvalitetssäkring och kontinuerlig förbättring av processer och rutiner kopplade till e-handelsplattformen Magento 2
 • Aktivt arbete med innehåll, produktinformation och online marknadsföring
 • Producera nyhetsbrev och annat innehåll på vår webbsida
 • Löpande uppdatering av kampanj- och kategorisidor
 • Självständigt driva förbättringar för innehållsproduktion för att bidra till att nå uppsatta mål
 • Löpande arbete med SEO-optimering
 • Ansvara för diverse administrativa uppgifter kopplade till e-handeln
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som koordinator för e-handeln, kommer du arbeta tätt ihop med Produktcheferna och rapportera till kontorschefen. Det är 5 personer på plats i Kista och övriga 17 kollegor sitter utspridda på lokalkontor i andra delar av Sverige. Detta är en rekrytering med 6 månaders provanställning med start i mars 2021. Colly Verkstadsteknik sitter i trevliga lokaler med närhet till buss och tunnelbana samt erbjuder fri parkering.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker tjänsten:
 • Har ett par års erfarenhet från en liknande roll och relevant utbildning inom e-handel
 • Kunskap inom HTML och en stark förståelse för e-handel och UX
 • Kunskap om hur man optimerar kundupplevelsen och kan identifiera och analysera den digitala kundresan
 • Har förmågan och intresset att formulera, omarbeta texter och produktinformation så att de upplevs som säljande och informativa både för webben och nyhetsbrev t.ex.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift
 • Har stort intresse av e-handel och har du dessutom tidigare erfarenhet av skärande verktyg är det en välkommen bonus.
Som person är du driven, noggrann och strukturerad. Du har en god förmåga att självständigt strukturera och koordinera ditt arbete samtidigt som du är en person som gillar att samarbeta och intar en prestigelös och flexibel hållning för att på bästa sätt driva arbetet framåt. Du trivs i en familjär och professionell arbetsmiljö med stora möjligheter att själv påverka och utforma din roll.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 3 feb 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital