Teknisk kundsupport

Teknisk kundsupport

 Teknisk kundsupport / Innetekniker
Stockholm / Kista

Sveriges bästa aktör inom skärande verktyg söker nu en teknisk kundsupport i Kista!

Som teknisk kundsupport hos oss på Colly Verkstadsteknik är du med och utvecklar affärer och smarta lösningar tillsammans med våra säljare. Kundkontakterna är främst inom fordon-, gruv- och övrig verkstadsindustri i hela Sverige.

Du kommer att arbeta i vårt kundserviceteam bestående av 5 personer som hanterar all kundsupport och stöder våra säljare på fältet. Att utveckla och förbättra vår kundsupport är en del av vardagen som du får möjlighet göra i ett dynamiskt företag med korta beslutsvägar. 

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att ge teknisk rådgivning till kunder och företagets egna säljare, skapa kundspecifika offerter, viss orderregistrering och inköp. Till din hjälp har du vårt affärssystem M3 och ett CRM system som heter SuperOffice. Då vi jobbar väldigt decentraliserat ges stort utrymme till egna initiativ och idéer. Du har kontinuerlig kontakt med kunder via telefon och mail samt daglig kontakt med våra leverantörer som i huvudsak finns i Tyskland. Du rapporterar till kontorschefen.

 

Vi ställer några frågor till Bo Pettersson, teknisk kundsupport på Colly Verkstadsteknik.

Hur länge har du arbetat på Colly Verkstadsteknik?
11 år.

Vilka är fördelarna med att jobba hos er?
Colly Verkstadsteknik är ett teknikdrivet företag med generösa personalförmåner som dessutom sätter individen i centrum. Vi är ett samspelt lag där den familjära småskaligheten backas upp av en stor och stark ägare i Indutrade, vilket gör det stimulerande att jobba i ett litet företag. Vi gör skillnad hos våra kunder där vi genom att hjälpa dem med ökad produktivitet stärker deras konkurrenskraft.

Vilka egenskaper behöver man ha för att trivas i jobbet?
Man behöver vara nyfiken, tekniskt intresserad och lösningsorienterad.

Vilka utmaningar finns i ditt jobb?
Att alltid erbjuda kunden den bästa lösningen, vilket sker i samarbete med kompetenta kollegor, produktchefer och leverantörer.


Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder bra anställningsvillkor och kontinuerlig utbildning både internt och hos våra leverantörer. Vår organisation präglas av öppenhet, arbetsglädje och engagemang. För rätt person finns stora möjligheter att ta stort eget ansvar och utvecklas i ett expansivt företag.

Placering
Kontoret är beläget i Kista med närhet till buss och tunnelbana. Även möjlighet till fri parkering inklusive laddstationer.

Din profil

 • Ett par års arbetslivserfarenhet som produktionstekniker, eller liknande exempelvis inom verktygsdesign eller med skärande verktyg inom verkstadsindustrin. 
 • Vana att arbeta under eget ansvar
 • Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Relevant utbildning inom maskinteknik
 • Lagspelare

Meriterande

 • Erfarenhet av M3 eller liknande affärssystem
 • Kunskap inom AutoCAD eller liknande ritprogram 

Förmåner

 • Företagshälsovård
 • Friskvårdsbidrag
 • Massage
 • Träningstimme och gym på jobbet
 • Bonus baserat på resultatutveckling
 • Egen matsal i huset och lunchsubvention
 • Möjlighet till 1-2 dagars arbete på distans

Villkor

 • Tillsvidareanställning
 • Kollektivanslutna

 

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kontorschef Eleonor Andersson 070-250 41 69. 

Ansökan med CV och personligt brev skickas endast via ansökningsknappen. Vi genomför urval löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Vi söker även en mer administrativ roll till vårt team inom kundservice, är du nyfiken på den kan du läsa mer här: https://www.saljpoolen.se/sv/annons/26770664-kundsupport-administrator-colly-verkstadsteknik-ab-stockholm

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringstjänster och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

 

 

 

 

Om företaget
Colly Verkstadsteknik säljer verktyg och utrustning inom skärande bearbetning till Svensk verkstadsindustri. Vi är idag 21 medarbetare, omsätter ca 110 Mkr och har god lönsamhet. Ingår i teknikhandelskoncernen Indutrade som omsätter ca 19 000 Mkr.

Vår affärsidé är att bygga långsiktiga affärsrelationer, vilket ställer krav på stort engagemang, lyhördhet, goda relationer samt fair business.  

Vi representerar ledande tillverkare som Mitsubishi, Mapal, Yamawa, Haimer, CPT och Kelch.

Våra kunder finns främst inom svensk fordon- och verkstadsIndustri. Läs mer om oss på www.collyverkstadsteknik.se  

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.