Kundservice / Säljsupport till Kista

Kundservice / Säljsupport till Kista

Världens bästa filterföretag söker nu en

Kundsupport / Säljsupport till Kista


Som kundsupport hos oss på Colly Filtreringsteknik är du med och utvecklar affärer och smarta lösningar tillsammans med våra säljare. Kundkontakterna är främst inom pappers- och massaindustrin, gruv- och stålindustrin, verkstads- och kraftindustrin i hela Sverige. Du kommer att arbeta i vår kundservicegrupp bestående av 4 personer som hanterar all kundsupport och stöder våra säljare på fältet. Att utveckla och förbättra vår kundsupport är en del av vardagen.

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att göra offerter, hantera avtal och registrera ordrar, till din hjälp har du ett CRM system som heter Lime samt vårt affärssystem M3. Då vi jobbar väldigt decentraliserat ges stort utrymme till egna initiativ och idéer. Du har kontinuerlig kontakt med kunder via telefon samt daglig kontakt med våra leverantörer som i huvudsak finns i England, Tyskland & USA. Du rapporterar till Teamledaren för kundservice.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder bra anställningsvillkor och kontinuerlig utbildning både internt och hos våra leverantörer (främst inom Europa). Vår organisation präglas av öppenhet arbetsglädje och engagemang. Vi gör mycket gemensamma aktiviteter som tex innebandy, trevliga AW kvällar, julfest för alla anställda och deras familjer. För rätt person finns stora möjligheter att ta stort eget ansvar och utvecklas i ett expansivt företag.

Fakta om tjänsten

Placering:

Vi har kontoret i Kista, lämplig bostadsort är norr om norrtull.

Din profil:
 • Ett par års arbetslivserfarenhet
 • Vana att arbeta under eget ansvar
 • Goda kunskaper i Svenska & Engelska (tal och skrift)
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Tekniskt intresserad
 • Lagspelare
Meriterande
 • Erfarenhet från motsvarande tjänst
 • Erfarenhet av M3
Förmåner
 • Företagshälsovård
 • Friskvårdsbidrag
 • Massage
 • Träningstimme & gym på jobbet
 • Bonus baserat på resultatutveckling
 • Egen matsal i huset och vi har lunchsubvention
Villkor
 • Tillsvidareanställning
 • Kollektivanslutna
Fyra frågor till Roger Johansson

Teamledare på Colly Filtreringsteknik

Hur länge har du arbetat på Colly Filtreringsteknik?

Jag har jobbat här i 10 år. Anledningen till att jag stannat så länge är att jag trivs bra och det är en platt organisation. Man har möjlighet att påverka sin vardag. Vi har också bra förmåner som gör att jag kan prioritera hälsan. Jag trivs ihop med mina kollegor, det är inte bara en arbetsplats, vi har roligt även utanför ordinarie arbetstider. Att vara en i teamet betyder mycket för oss.

Vad gör företaget för att få sina medarbetare att trivas?

Man har frihet under ansvar och kan påverka sin egen vardag. Företaget bjuder också på 1,5 idrottstimme i veckan för att vi anställda skall kunna prioritera vår hälsa. Vi har också ett gym i huset som vi fritt kan använda. Vi har även organiserad träning vissa dagar. Friskvårdstiden innebär att man får tid till att träna och det tror jag är ett vinnande koncept för de anställdas hälsa och välmående. Företaget bjuder på 30 min / månad om man vill gå och få t.ex. massage. Vi har även friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vilka egenskaper behöver man ha för att trivas med jobbet?

Vi letar efter en lagspelare som kan hugga i när det behövs. Stundtals har vi mycket att göra, då kämpar vi tillsammans som ett team. För rollen som kundsupport behöver man också vara strukturerad.

Vilka är fördelarna med att jobba hos er?

Vi har högt i tak och det är upp till individen att lägga upp sitt arbete, man är väldigt självgående. Vi har mer morot än piska - det skall vara roligt att gå till jobbet!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamledare

Roger Johansson, telefon 08-7030100. Din ansökan skickar du via ansökningsknappen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringstjänster och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Colly Filtreringsteknik AB är en ledande leverantör av filtrering och separationsteknik till svensk industri. Företaget ingår i handelsgruppen Indutrade. Vi är ett 15-tal anställda som arbetar i bransch- och applikationsinriktade team med att lösa kundernas behov av renhet och separation. Produkterna kommer framför allt från den världsledande tillverkaren Pall Corporation. Våra kunder finns inom pappers- och massaindustri, gruvindustri, stålindustri, verkstadsindustri, livsmedel, läkemedel, kraftindustri och OEM.

Läs mer om oss på www.collyfiltreringsteknik.se

Sökord: Innesäljare, Kundtjänst, Kundsupport, Administration, Administratör, Support, ordermottagare, Säljsupport
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 14 nov 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!