Serviceinriktad Systemansvarig till Collectia Kredithanterarna AB

Serviceinriktad Systemansvarig till Collectia Kredithanterarna AB

Vill du vara en del av ett växande företag verksamt inom fakturering, kravhantering och finansiering? Har du kunskaper inom IT och teknik samt ett intresse av ekonomi? Då kan du vara den vi söker som Systemansvarig till Collectia Kredithanterarna.

Arbetsbeskrivning
Som Systemansvarig på Collectia Kredithanterarna kommer du att arbeta med såväl intern support som kundsupport av affärssystemet – Aptic Arc.
Du kommer övervaka affärsflödet och processer internt samt sköta kontakten med systemleverantörerna. I ditt dagliga arbete kommer du att sätta upp kundprocesser, fånga upp kundspecifika önskemål och behov samt bistå med konsultation kring olika frågeställningar. När affären är i hamn kommer du koppla på rätt affärsflöden, genomföra testning, anpassningar och göra dokumentmallar. Härutöver kommer det även finnas möjlighet för dig att arbeta med affärsutveckling, något som kommer öka ju mer insatt i rollen du blir.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du har ett stort IT- och systemintresse samt ett intresse för ekonomi. Vi erbjuder våra kunder faktura-, inkasso- och finansieringstjänster – ju mer du kan om detta desto bättre!

Troligtvis har du någon form av systemutbildning i botten och relevant arbetslivserfarenhet där du arbetat praktiskt med systemlösningar. Du har kunskap och/eller erfarenhet av XML och SQL du har även ett affärs- och kundfokus. Självklart är det en fördel om du har erfarenhet av affärssystemet Aptic Arc eller liknande reskontra/inkassosystem.

Du gillar att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är på egen hand ansvarig för att driva ditt arbete framåt. Du är en noggrann, strukturerad och serviceorienterad person som gillar att hugga i och arbeta såväl högt som lågt. Vi är en mindre grupp på kontoret i Solna, därför är det viktigt att du är prestigelös och trivs i en kultur där alla är med och påverkar bolagets utveckling.

Om företaget
Collectia Kredithanterarna AB och dess svenska systerbolag ingår i koncernen Collectia, med verksamhet i Tyskland samt Danmark där de har sitt huvudkontor. Koncernen har en god lönsamhet och omsätter ca 400 MSEK samt sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Koncernen befinner sig i en tillväxtfas och planerar en vidare tillväxt både lokalt och på koncernnivå. Collectia går mer mot att vara ett IT-företag som arbetar med kravhantering – stort fokus för företaget är att hitta effektiva och kundanpassade lösningar.

Den svenska verksamheten sköts både från Kopparberg och i Stockholm där vi har mycket fina lokaler i Solna Strand där denna tjänst är placerad.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Collectia Kredithanterarna med Amendo Bemanning & Rekrytering.
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
För frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Renée Li på 070-899 53 08 eller på renee.li@amendo.se (inga ansökningar tas emot via mejl).
Mer info
Kontaktperson Renée Li
Telefon 070-899 53 08
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, Service & Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.amendo.se
Sista ansökningsdag 23 dec 2019 (13 dagar kvar)