Processingenjör inom Litografi Coherent Stockholm

Processingenjör inom Litografi Coherent Stockholm

Vill du utveckla produktionsprocesser inom litografi? Coherent i Järfälla, Stockholm, söker nu en processingenjör inom litografi!

Drivs du av att förbättra produktionsprocesser och vill utveckla din kompetens inom halvledare? Vill du som ingenjör leda processutveckling och förbättringsaktiviteter inom området för litografi? Teknikinnovativa Coherent i Järfälla, Stockholm, söker nu en processingenjör till sin produktion inom litografi. Här erbjuds du en spännande roll i en innovativ och snabbväxande verksamhet med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. Som processingenjör på Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet.

Dina arbetsuppgifter

Som processingenjör på Coherent ansvarar du för att förbättra och upprätthålla tillverkningsprocesser inom litografi-området. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:
  • Vara involverad i arbetet som sker inne i produktionen för skivtillverkning och specifikt inom litografi-området.
  • Ansvara för utveckla och underhålla alla processteg, inkl. utreda/åtgärda produktionsmaterial som stoppas i produktion.
  • Säkerställa att tillverkningsprocessen motsvarar de ställda kraven och identifiera utvecklingsbehov.
  • Analysera resultaten från processkontrollerna för att identifiera trender och avvikelser i ett tidigt skede och utföra korrigerande åtgärder.
  • Leda processutveckling och förbättringsaktiviteter.
  • Utbilda och lära upp tekniker för nya verktyg och nya procedurer samt säkerställa att de kan utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt och säkert sätt.
Värt att veta

I rollen som processingenjör tillhör du avdelningen Litografi som idag består av fyra medarbetare. Du samarbetar närmast med kollegorna inom litografi-området samt andra områden såsom torretsning / tunnfilmsdeponering, epitaxi, våtkemisk bearbetning och nedtunning. Det innebär att du kommer ha många olika kontaktytor både med kollegorna i Järfälla och med kollegorna runt om i världen.

Din arbetsplats är Coherents kontor som är beläget i Järfälla, Stockholm. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör eller PhD i kemi, fysik, elektronik, materialvetenskap eller har annan relevant bakgrund. Vi ser gärna att du har kunskap inom litografi, antingen från studier eller arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi gärna att du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person är du driven, målfokuserad och samarbetar gärna med olika kompetenser och människor för att tillsammans uppnå verksamhetens mål. Du trivs med eget ansvar och uppnår resultat med hög kvalitet. Vidare är du analytisk, kommunikativ och stödjer andra på ett rådgivande och inlyssnande sätt när det uppstår problem.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Andersson
Telefon 070-486 55 77
Email Mejla Rebecca Andersson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech