Processintegratör - Coherent - Stockholm

Processintegratör - Coherent - Stockholm

Vill du arbeta med processintegration för produkter inom optoelektronik, har kompetens inom halvledarteknik och vill utvecklas?

Coherent söker en processintegratör till Järfälla där avancerad optoelektronik utvecklas och tillverkas i processlinjer i halvledarfabriken. Som processintegratör har du hand om helheten i en processlinje så att processfysik och produktionsteknik samverkar för att nå mål för produktegenskaper och produktionseffektivitet.
Om du har kunskaper i halvledarteknologi och en förmåga att samarbeta väl med andra är detta en unik möjlighet. Du får ta del av avancerad tillverkning samtidigt som du utvecklar och bidrar med din kompetens inom halvledare. Du får chans att bli en del av ett företag som utvecklar high-end produkter inom optoelektronik.

Ditt anställningserbjudande

Coherent (fd II-VI) är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Techbolag som kunder. På Coherent (fd II-VI) jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som processingenjör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling.

Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Dina arbetsuppgifter


Introduktion av nya produkter

  • Designa processflöden för nya produkter
  • I samarbete med Component Design Engineering och utforma väl anpassad processintegration för produktens konstruktion och produktionseffektivitet
  • I samarbete med processingenjörer planera, utföra och driva daglig ledning av experimentellt arbete för utveckling av individuella processteg och processblock för specifika produkter
Produktionsoptimering
  • Övergripande ansvar för processpecifikationen för produktens tillverkningsprocess
  • Kontinuerlig övervakning av specifika produktprocessflöden
  • Hantera avvikelser i och förändringar i produkttillverkningsflödet
  • Initiera och leda projekt för tillverkningseffektivisering
  • Medverka till internutbildningar
Värt att veta

Du kommer att bli en del av ett kompetent team bestående av åtta processintegratörer och du kommer att rapportera till Process Integration Manager. En stor del av arbetet sker i renrumsmiljö.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör inom elektroteknik, teknisk fysik eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom halvledare. Eftersom du kommer att ingå i ett internationellt företag är mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift ett krav för tjänsten. Goda kunskaper i svenska är meriterande.

Personlighetsmässigt är du bra på att ta initiativ och ta ansvar för ditt arbete. Du är systematisk och organiserad i ditt arbetssätt. Att etablera produktiva interna och externa relationer är naturligt för dig. Du trivs i en prestigelös atmosfär där att hitta lösningar genom att nå ut till andra är nyckeln till framgång. Du har en naturlig nyfikenhet och motiveras av att lära dig nya saker.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Email Mejla Angelina Nilsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech