Erfaren Account Manager till Coface i Stockholm

Erfaren Account Manager till Coface i Stockholm

Account Manager som självständigt driver kundarbete sökes till Coface, ett kreditförsäkringsbolag i tillväxt. Sök idag!

Coface fortsätter att växa i Norden och nu söker vi dig som vill ha en nyckelroll när det gäller att utveckla affären och relationen med kunderna! Vi söker dig som motiveras av att jobba långsiktigt med goda relationer till befintliga och framtida kunder. Som Account Manager på Coface har du fokus på långsiktiga kundrelationer, merförsäljning och lönsamma affärer. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Coface erbjuder dig en roll där du bidrar till att utveckla arbetet i teamet med förslag och idéer på hur vi ska ta hand om våra kunder och få affären att fortsätta växa. Du får möjligheten att utvecklas i din roll genom att ta ett helhetsansvar över din kundportfölj. Du blir en del av ett härligt team som präglas av laganda och samarbete och där fokus ligger på långsiktiga och lönsamma affärer.

Som anställd hos Coface erbjuds du även attraktiva förmåner och villkor som tjänstepension, 6 veckors semester och friskvård.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som Account Manager jobbar du med medelstora nordiska kunder som har en affär i flera internationella marknader. Du har många kontaktytor både med kunden och internt i företaget. Sammanfattningsvis kommer du att få:
  • Helhetsansvar för 30-40 kunder med risk- och lönsamhetsansvar
  • Utveckla befintliga och nya kundrelationer, genom kundbesök och möten
  • Skapa merförsäljning och utveckla befintliga affärer
  • Arbeta med merförsäljning och erbjuda kunder nya produkter
  • Samla in intern och extern information till årsförlängningen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I dagsläget består det nordiska teamet av 8 personer som hanterar både lokala och globala kunder. Samverkan är viktig för att uppnå uppsatta affärsmål och ge kunderna bästa möjliga service. På egen hand och tillsammans med säljare har du många kundmöten, vilket innebär att du har en del resor i ditt arbete. Du ansvarar för planerande, genomförande och uppföljning av gjorda kundaktiviteter. Vanligtvis behöver du inte göra övernattningar utan kan göra resan över dagen.

Kontoret som är ljust och trevligt ligger i centrala Stockholm på Kungsgatan med närhet till kollektivtrafik. Detta är en heltidstjänst med start efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare har arbetat som Account Manager eller Key Account Manager och har förståelse för kunder och försäljning. Du har minst en gymnasial ekonomiutbildning och har framförallt ett intresse för ekonomi. Har du erfarenhet av kreditförsäkringar, försäkringar eller finans så ser vi positivt på det .

Som Account Manager är Officepaketet ditt främsta redskap och därför behöver du ha goda kunskaper inom det. Du talar och skriver både engelska och svenska obehindrat. Talar du dessutom finska så är det meriterande eftersom vi även jobbar mot den finska marknaden. Då du kommer besöka dina kunder som utöver i Stockholmstrakten finns runtom i landet är det nödvändigt att du har tillgång till bil.

Du kommer självständigt jobba med att skapa och utveckla kundrelationer och därför är det viktigt att du tar eget ansvar, egna initiativ och att du har en egen drivkraft att skapa ett resultat och nå dina mål. Du trivs med nätverkande och med ditt prestigelösa förhållningssätt bevarar du de goda kundrelationerna. Vidare ser vi att du är nyfiken av dig då du kommer jobba med merförsäljning och behöver fördjupa dig i nya produkter för att bidra till en ökad försäljning.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Helena Björk
Telefon 0709-513569
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 12 juli 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/