Coeli söker bolagsjurist

Coeli söker bolagsjurist

Om tjänsten

Vi söker dig som skulle trivas med varierande, utvecklande och utmanande arbetsuppgifter i en verksamhet som konstant är i rörelse. För att lyckas hos oss behöver du vara driven, ödmjuk och serviceinriktad.

Tjänsten är placerad inom funktionen för bolagsjuridik hos Coeli Asset Management AB ("Bolaget"), en förvaltare av alternativa investeringsfonder som bedriver aktiv kapitalförvaltning. Teamet består idag av två jurister och en paralegal. Bolagsjuridik är en stödjande funktion som huvudsakligen tillhandahåller juridisk rådgivning till, och hanterar bolagsformalia för, Coeli-koncernens värdepappersbolag, förvaltare av alternativa investeringsfonder, riskkapitalfonder, fastighetsfonder, noterade och onoterade bolag. I och med koncernens breda verksamhetsområden, ställs höga krav på en självständig problemlösningsförmåga, en vilja att lära sig nya saker samt ett mod att våga utforska okända områden.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande med fokus på att hantera bolagsformalia såsom bland annat nyemissioner. Därtill kommer du ha en aktiv roll i att stödja styrelser med att förbereda och genomföra styrelsemöten.

Vem är du?

Tjänsten passar perfekt för dig som har ett par års yrkeserfarenhet och har ett intresse för finansbranschen.

För att bli framgångsrik hos oss bör du ha genuint intresse för bolagsjuridik, starkt eget driv, god samarbetsförmåga samt kunna leverera även när tempot är högt. Du ska vidare vara noggrann, ödmjuk och strukturerad, ha god problemlösningsförmåga samt uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska. Som person är du lojal, självgående, prestigelös, har lätt för att skapa förtroende och uppskattar den dagliga kontakten med kollegor och samarbetspartners.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med bolagsformalia, bolagsstämmor och styrelsearbeten. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete på noterade bolag och/eller bolag som bedriver tillståndspliktig verksamhet.

Om Coeli

Coeli-gruppen är ett svenskt finanshus som driver, utvecklar och förnyar verksamheter. Coeli har funnits sedan 1994 och startades för att visa att man, genom att utmana det traditionella, kan skapa mer värde i kundernas investeringar. Denna framåtanda och starka vilja att göra saker lite bättre genomsyrar verksamheten även idag. Vi strävar inte efter att bli störst, vi strävar efter att bli bäst. På så sätt förblir vi snabba att kunna förändra, förbättra och skapa mer värde för både kapital och människa. Coeli vill vara en arbetsplats där vi utmanar traditionella lösningar och strävar efter att göra allt lite bättre. En arbetsplats med många möjligheter och hög fart. Vi jobbar aktivt för att skapa en kultur där vi värdesätter kompetens och involverar varandra för att dra nytta av olika perspektiv. Vi vågar delge våra erfarenheter, upplevelser och kan vara oss själva. Hos oss belönas medarbetarna för att skapa långsiktiga relationer och värden. Läs mer på www.coeli.se

Ansökan och övrig information

Start: så snart som möjligt

Omfattning: heltid

Placering: centrala Stockholm

I denna rekryteringsprocess samarbetar Coeli med Jurek. Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev och betyg via www.jurek.se. Vi accepterar inte ansökningar via email. Urval sker löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt för att inte missa din chans. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på maria.bouvin@jurek.se.

Bakgrundskontroller och tester kommer att genomföras innan eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Bouvin
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!