Säljkoordinator

Säljkoordinator

Vi har behov av att förstärka vårt sälj- och marknadsteam med en säljkoordinator. Vi letar efter dig som är driven, initiativrik och har sinne för affärer. I rollen ansvarar du för att driva, genomföra och analysera vårt kampanjarbete mot nya kunder och hantera vår leadgenereringsprocess med hjälp av Marketing Automation. Du kommer att prospektera, analysera och göra research inför nykundsmöten och tillsammans med KAM åka ut på kundmöten. Du assisterar våra säljare under försäljningsprocessen och administrerar information innan, under och efter kundmöten.

Det är en koordinerande roll med mycket kommunikation inom teamet och kontakt med kunder. Det finns stor utvecklingspotential för dig som långsiktigt vill arbeta inom försäljning.

Utöver ett intresse för digital kommunikation och försäljning söker vi dig som:
  • Har någon form av eftergymnasial utbildning
  • Är målinriktad och kundfokuserad
  • Är kommunikativ med en naturlig förmåga att uttrycka dig i text
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
Tjänsten passar dig som har brinnande engagemang för människor och försäljning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning av digitala tjänster och kompetens inom Marketing Automation.

Tillträde i september.

Vad får du som anställd?

Vi satsar mycket på våra kollegor för att de ska trivas och utvecklas på Cloud Nine. Trivs vi och har kul på jobbet blir också våra kundprojekt än mer lyckade.
  • KompetensutvecklingVi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas. Därför har varje medarbetare en individuell årlig utbildningspott att spendera på aktiviteter som främjar just din kompetensutveckling.
  • AktiviteterPå Cloud Nine finns det aktiviteter för de flesta smaker. Yoga, klättring, löpning, tv-spel, fredagsdrink, konstklubb, pingis, karaoke är bara några exempel. Vissa av oss är med på allt och andra är med någon gång ibland. Varannat år åker vi på en gemensam resa, senast var vi 4 dagar i Barcelona med hela företaget.
  • DelaktighetTransparens och delaktighet är viktigt för oss. Våra medarbetare får i stor utsträckning vara med och påverka hur vi arbetar. Detta gäller både i vardagen men också i större frågor som vart Cloud Nine ska vara om 5 år. Får man vara med och påverka sin arbetsplats trivs man också mycket bättre.
Om Cloud Nine

Vi är ca 60 personer som designar och utvecklar digitala tjänster för några av Sveriges mest kända och omtyckta varumärken. Teknisk kreativitet och datadriven utveckling är i främsta rummet för oss. Och vi brinner för att ständigt utveckla våra kunders affärer genom att mäta och optimera deras digitala verktyg. En lansering är bara starten i våra ögon.

Kulturen på Cloud Nine vet vi upplevs som varm och välkomnande. Vi har en bra blandning mellan seniora och juniora kompetenser och vi gillar att göra saker tillsammans, både i och utanför arbetet. Personlig utveckling uppmuntras också och varje anställd får därför ett årligt utbildningsbidrag. Byrån är fristående och ägs av privatpersoner med långsiktiga ambitioner.

Välkommen till en av nordens vassaste digitala byråer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov (53 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cloud Nine är rådgivare och byråpartner till företag och organisationer som vill förnya, förbättra och förändra sin närvaro i digitala kanaler. Med vår gedigna kunskap och långa erfarenhet av digitala lösningar hjälper vi våra kunder att hitta rätt väg framåt, oavsett om det handlar om en webbplats, ett intranät, en mobilapp, en kampanjsite eller någonting helt annat.