Om företaget

För kunds räkning söker vi en specialpedagog som vill arbeta inom yrkespraktisk gymnasie- och vuxenutbildning. Skolan är belägen i västerort. På skolan används moderna, digitala och pedagogiska verktyg som olika utbildningsappar, där lärarna med smidighet kan samla in uppgifter och ge kontinuerlig feedback och bedömning till eleverna. Skolans gymnasieutbildningar är inriktade på fordon och transport samt bygg och anläggning. På skolan går över 200 elever och här jobbar ca 35 lärare. Friskvård erbjuds alla anställda. Det erbjuds också goda möjligheter till fortbildning.

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst blir du en central person i EHT-teamet och har möjlighet att vara med och påverka innehållet och arbetet tillsammans med kollegor och ansvarig rektor. Ditt arbete kommer att utföras både i klass, i mindre elevgrupper och enskilt med elever. I arbetet ingår att identifiera och arbeta förebyggande för att undanröja hinder i lärandet och i lärmiljön, att genomföra utredningar samt utforma och själv aktivt medverka i genomförande av åtgärdsprogram i samspel med övriga kollegor. Uppföljning och utvärdering av gjorda insatser är en viktig del av arbetet. I rollen ingår även handledning av kollegor.

Din profil

Vi söker dig som är relationsskapande, strukturerad och lösningsorienterad. Du tycker om att samarbeta, komma med nya idéer och hitta de bästa vägarna för att hjälpa eleverna framåt i deras lärprocess. Både nyexaminerade och erfarna specialpedagoger är välkommen att söka tjänsten. Tjänsten är på heltid med start inför höstterminen.

Visst är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, men återkoppling till sökande kommer att ske först efter semesterperiodernas slut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Har du frågor under semesterperioden är du välkommen att skriva till skolbemanning@clwork.se, annars hör vi av oss till dig när du skickat in din ansökan och vi är åter!
Varmt välkommen med din ansökan, ansvarig rekryterare Cilla Edrén
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 aug 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork elevhälsa finns för Er som behöver stöd i elevhälsoarbetet. Förutom att bemanna och rekrytera personal till elevhälsan kan Clockwork bidra på plats med ett team, likaväl som på distans. Detta område leds av tidigare specialpedagog och skolledare.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! När ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa på; www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering