Speciallärare/lärare inom SVA till yrkesskola

Speciallärare/lärare inom SVA till yrkesskola

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst blir du en central person i EHT-teamet och kommer vara med och bygga upp skolans EHT-arbete. Tillsammans med rektor driver du de specialpedagogiska frågorna och planerar de erfordrade specialpedagogiska insatser eleverna har behov av.
Ditt arbete kommer att utföras både i klass, i mindre elevgrupper och enskilt med elever. I arbetet ingår att identifiera och arbeta förebyggande för att undanröja hinder i lärandet och i lärmiljön, att genomföra utredningar samt utforma och själv aktivt medverka i genomförande av åtgärdsprogram i samspel med övriga kollegor. Uppföljning och utvärdering av gjorda insatser är en viktig del av arbetet. I din roll som speciallärare kommer du att även handleda och coacha kollegor.
Arbetet på skolan innebär dagar med engagerade elever och närhet tillkollegor.

Din profil

Vi söker dig som är erfaren examinerad speciallärare och har god förtrogenhet med gällande styrdokument samt behörighet eller erfarenhet av SVA. Även erfarna lärare inom SVA som haft uppgifter inom det specialpedagogiska området är välkommen att söka tjänsten.

Som person är du strukturerad, trygg och stabil med en varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan på ett strukturerat sätt arbeta med de specialpedagogiska frågorna på skolan. Du har lätt att skapa goda relationer med människor. Du tycker om att samarbeta, komma med nya idéer och hitta de bästa vägarna för att hjälpa eleverna framåt i deras lärprocess.

Visst är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Cilla Edrén tfn: 073-351 27 62
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Cilla Edrén
Telefon 073-351 27 62
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vi hjälper nu en av våra samarbetsskolor att förstärka sin personalstyrka med en speciallärare. Skolan är en yrkesskola och tjänsten erbjuder goda förutsättningar som:
  • Nya anpassade lokaler för verksamheten.
  • En liten organisation med snabba beslutsvägar.
  • Bra geografiskt läge
Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se