Verksamhetschef till VUX

Verksamhetschef till VUX

Dina arbetsuppgifter

Är du nyfiken på en ny utmaning? Vi söker nu för kunds räkning två erfarna och kompetenta verksamhetschefer/rektorer till VUX med yrkesutbildningar inom bl.a. SFI, Stöd och Matchning, VVS, Industri/El och Fastighet.

Som verksamhetschef/rektor driver du skolornas vision samt har medarbetar- och arbetsmiljöansvar. Du har en kontinuerlig dialog med din närmsta chef och kommer tillsammans med din personal att arbeta med att sätta upp strategier för att nå de kommunala, statliga målen samt arbeta med enhetens systematiska kvalitetsarbete utifrån gällande styrdokument.

Din profil

Vi söker dig som har pedagogisk utbildning samt erfarenhet av skolledning inom VUX eller yrkesgymnasium. Du ska ha arbetat under minst 2 års tid de senaste 5 åren som rektor eller skolledare på Komvux eller yrkesgymnasium.

Du är en drivande kraft i skolutveckling och har god kunskap om de styrdokument som är aktuella för VUX eller yrkesgymnasium. Du har god ekonomisk kunskap inom t.ex. budget och personalansvar samt har erfarenhet av kundmöten och det systematiska kvalitetsarbetet.

Vi ser gärna att du har påbörjat eller genomfört den statliga rektorsutbildningen eller har förutsättningar att bli antagen till statlig rektorsutbildning. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat mot kommunen med arbetsmarknadsutbildningar.

Som person drivs du av goda resultat och hög kvalitet och är närvarande, ansvarstagande, tydlig och lyhörd i din ledande roll. Du skapar tillsammans med din personal ett engagemang och får alla att sträva mot samma mål.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta:
Sofi Centerman, tfn: 073-351 27 33/ mail: sofi.centerman@clwork.se eller Fred Hussein tfn: 073-351 27 27/ mail: fred.hussein@clwork.se

Är du den vi söker, tveka då inte utan kontakta oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, med tillträde 1 januari 2019.
Ansök därför så snart som möjligt via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
Mer info
Kontaktperson Sofi Centerman
Telefon 07333512733
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 jan (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar på Clockwork har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget.

När Ni samarbetar med oss, får ni alla vår kompetens på köpet!

Sedan 2015 hjälper vi bl.a. skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal- allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot alla skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.