Receptionist med känsla för hög service

Receptionist med känsla för hög service

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en serviceinriktad receptionist till en kund ute i Kista. I rollen som receptionist är du ett viktigt ansikte utåt mot besökare. Du får vara med och guida medarbetare, kunder och leverantörer, där ingen dag är den andra lik. Vi ser därför att du som söker arbetar strategiskt och med noggrannhet och service. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att finnas till hands för alla på kontoret, samt arbeta nära medarbetare, kunder och leverantörer. I det dagliga arbetet ingår enklare administration, att hantera offerter, fakturor samt att ansvara för företagets reception.

Din profil

Som person är du en glad person som brinner för service och att möta nya människor. Vi ser att du är bekväm i att ta egna initiativ och att du har en positiv inställning till det du gör och din roll. Tidigare erfarenhet av service är meriterande, men det viktigaste är att du vill vara med och skapa en positiv upplevelse för företagets interna medarbetare samt kunder och gäster. Du som söker tjänsten talar och skriver svenska obehindrat och är bekant med Office-paketet.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos en av våra kunder. Den aktuella tjänsten är belagd under kontorstider måndag-fredag och är en tjänst på 75%, med chans till högre tjänstegrad. Tjänsten är ute i Kista och är ett konsultuppdrag, där vi på Clockwork blir arbetsgivare. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är du den vi söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju. För vidare frågor kontakta Linda Svedjehammar 0733512785.
Mer info
Kontaktperson Linda Svedjehammar
Telefon 0733512785
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 sept 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se