Lagermedarbetare sökes till norrort

Lagermedarbetare sökes till norrort

Om företaget

Nu finns möjligheten för dig att vara en del av vår internationella kunds nya satsning inom e-handel, din roll kommer vara viktig för satsningens uppbyggnad och start och därför söker vi nya medarbetare för ett nytt lager inom E-handel i Rosersberg, norr om Stockholm! Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund för att bygga automatiserad lagerhållning!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker efter dig som har erfarenhet av lager- och logistikarbete och vill vara med i utvecklingen samt automatiseringen av lagerhållning. Tjänsten är på heltid med start omgående.

I följande tjänst som Lagerarbetare är man med i uppstarten och utvecklingen för en stark e-handel i Sverige. Med din kunskap och engagemang för lager och logistik kommer du att utveckla det nya lagret tillsammans med oss och kunden. Du kommer att bidra till en stark e-handel, där tillväxtresan är god.

I rollen arbetar man i dels i automatiserade processer för att erbjuda snabba och enkla leveranser. Då lagret är nytt kommer det dock innebära att arbetet utförs till viss del genom sedvanligt lagerarbete, genom fysiskt lagerplock och truckkörning. Som Lagermedarbetare levererar du produkter till både företag- och privatkunder som beställer varor via digitala plattformar. Inom lagret kan du arbeta inom tre olika avdelningar: varor in, varor ut och småplock.

Arbetet kommer till en början att vara dagtid, för att därefter övergå till skiftgång med olika skifttider och därmed OB tillägg enligt Kollektivavtal. Följande tjänst är på heltid i Rosersberg, norr om Stockholm. Som Konsult hos oss får du en hängiven Konsultchef som vill se dig utvecklas i din roll inom lager och logistik!

Din profil

Vi söker efter dig som vill vara med och skapa nästa form av lager. Vi ser att du som söker tjänsten är en lagspelare som ständigt vill förbättras. Du tycker om att se lösningar på de flesta problem och du gör gärna det lilla extra för att utveckla dig själv och teamet.

Det är högt meriterande om du har erfarenhet av arbete inom lager och logistik. Tidigare arbete med automatiserad lagerhållning och truckkort A1-B4 är också meriterande. Krav för tjänsten är att du pratar svenska obehindrat och vi ser också helst att du bor norr om Stockholm så att du enkelt kan ta dig till arbetsplatsen.

Ansökan

Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Sofia Eriksson på mail: sofia.eriksson@clwork.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

Läs mer på www.clockworkpersonal.se