Helpdesk medarbetare inom IT till Huddinge

Helpdesk medarbetare inom IT till Huddinge

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en senior Helpdeskmedarbetare till vår kund i Huddinge. Du kommer att ingå i ett team under enheten Digitalt stöd. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att hantera inkommande ärenden samt vara support över telefon för ett brett spann av medarbetare, så som ingenjörer till hemtjänstmedarbetare. Du kommer att arbeta i systemet NSP från Nilex och ha möjlighet till att vara med att påverka arbetsmetoder och processer. Du kommer även ha möjligheten att ta ansvar för kundens video/ljudstudio för att producera live- och videomaterial, detta innebär bland annat att vara stöd och sköta tekniken när dem kör livestreamade event.

Uppdraget är på heltid med start omgående och 6 månader framåt.

Din profil

Du som söker tjänsten ser vi har ett högt service intresse och du har tidigare arbetat med telefoni och service. Du är tekniskt lagd och har en god systemvana.

Som person ser vi att du är serviceinriktad, ödmjuk och öppen för utveckling. Vi ser att du har erfarenhet av att möta människor över telefon och har ett gediget teknikintresse.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av ärendehanteringssystem, intresse av ljud och bild samt tidigare erfarenheter av att arbeta inom helpdesk.

Ansökan

I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.
Varmt välkommen med din ansökan via clockworkpersonal.se

Om du har frågor kring processen får du gärna höra av dig till Othilia Roos Englund via e-post othilia.roos.englund@clwork.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Othilia Englund
Email Mejla Othilia Englund
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se