Fordonslärare

Fordonslärare

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en fordonslärare med inriktning personbilar. Din uppgift är att med din breda erfarenhet och kunnighet inom branschen förbereda eleverna inför yrket och deras framtida utveckling. Du ger eleverna en helhetssyn inom yrket som fordonstekniker. Tjänsten innebär att du som fordonslärare för eleverna skall planera och följa upp deras utbildning i ämnena inom inriktningen samt följa deras utveckling på deras praktikplats, vilket betyder att du kommer planera, undervisa och göra bedömningar i ämnet.

En attraktiv utbildning måste ständigt hålla sig ajour med verkligheten. Skolan vill ge ungdomarna en tydligt inriktad utbildning och förmedla en känsla och stolthet för yrket. Eleven ska kunna se sammanhang och nyttan av olika kunskaper och erfarenheter i sitt kommande yrkesliv, därför arbetar skolan med att integrera skolans olika ämnen med varandra, och där du kommer att vara en viktig länk mellan undervisning och arbetsliv i samband med elevernas praktik.

Din profil

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av att arbeta som tekniker/mekaniker inriktning fordon och har god datorvana samt B-körkort. Som person är du strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god pedagogisk förmåga och kan leda deltagarna mot uppsatta betygsmål. Du är målmedveten inom ditt ämne samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling. Kanske har du pedagogisk erfarenhet sedan tidigare inom utbildning, tidigare arbeten eller genom din fritid. Oavsett vad du gjort tidigare har du ett genuint intresse för att handleda och en pedagogisk ådra med viljan att alltid utvecklas!

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Tjänsten söker du via: www.clockworkpersonal.se

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 0733512727
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Vi hjälper nu en av våra samarbetsskolor att förstärka sin härliga personalstyrka med en fordonslärare. En tjänst som erbjuder goda förutsättningar som:
  • Trivsam atmosfär och nya anpassade lokaler för verksamheten.
  • Närvarande och bra ledarskap.
  • Möjlighet till kompetensutbildning som internfortbildningar, pedagogiskt ledarskap, formativ bedömning.
  • Kreativa och positiva kollegor.
  • En liten organisation med snabba beslutsvägar.
  • Bra geografiskt läge.
Tjänsten är på heltid samt tillsvidare med önskad start i augusti.

Vill du arbeta på vår samarbetsskola?
Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!