Extrajobba som lagermedarbetare i Jordbro

Extrajobba som lagermedarbetare i Jordbro

Om företaget

Är du en duktig truckförare som vill jobba extra i produktionsmiljö? Clockwork söker nu efter flertalet extraarbetare som är duktiga inom truckkörning. Tjänsterna är till vår internationella kund som gör dryck i Jordbro! Genom sin internationella status är det en attraktiv arbetsgivare som ligger närliggande till pendeltåg. Vi söker efter dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning och som kan arbeta 2-3 arbetspass/vecka, dag- som kvällstid. Just nu är vi extra intresserade av personer som vil jobba natt.

De olika skiften kan variera, från morgon till nattpass, samt helgpass. Arbetstiderna är kl 06:00-14:10 och kl 14:05-22:30 (fredagar 21:30). Ett annan skift kan vara nattskift , där arbetstiderna är söndag kl 22:05-06:05 till tors kl 22:25-06:05. Helgskiftet är lördag 08:00-21:00 och söndagar 08:00-22:36.

Clockwork strävar efter en jämställd arbetsmarknad, därför ser vi gärna både kvinnligt och manligt sökande för denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter

Som truckförare är man med i skapandet och utvecklingen för morgondagens läsk och dryck. Genom engagemang för lager och logistik kommer du att utveckla lagret tillsammans med oss och kunden.

I rollen arbetar man med truck som främsta verktyg samt med scanner för att plocka varor. Lagret har mycket yta, vilket innebär att man arbetar i en intensiv miljö, tillsammans med 50 medarbetare per skift. Arbetet utförs till viss del genom sedvanligt lagerarbete, genom fysiskt lagerplock och truckkörning. Som lagermedarbetare levererar du produkter genom distribution.

Arbetet innebär skiftgång med olika skifttider och därmed OB tillägg enligt Kollektivavtal.

Din profil

Clockwork söker efter dig som vill jobba i en produktionsmiljö, som innebär flexibilitet och volymförändringar. Krav för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, truckkort A1-A4 samt pratar svenska obehindrat. Meriterande är Truckkort B1-B4 samt körkort, för att även kunna utföra arbeta utomhus på området. För tjänsten är det högt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom lager och logistikmiljö.

Vi ser att du som söker tjänsten är en lagspelare som ständigt vill förbättras. Du tycker om att se lösningar på de flesta problem, och du gör gärna det lilla extra, för att utveckla dig själv och teamet.

Ansökan

I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Öberg via mejl: hanna.oberg@clwork.se.
Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej!
Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se