Erfaren Truckförare

Erfaren Truckförare

Om företaget

Steelwrist är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotorer och snabbfästen i världen. Steelwrist mål är att vara "Bäst i världen på att utveckla, tillverka och sälja redskap som ökar grävmaskiners effektivitet". Steelwrist behöver nu stärka organisationen flera drivna lagerarbetare med inriktning inleverans.

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för inleveranser samt följa upp lagerinflödet, du kommer även arbeta med intern godsmottagning, truckkörning av höglyftande ledstaplare ingår i arbetet samt ansvara för att leverera en god service internt och externt till leverantörer och kunder. Du kommer även att läsa av och säkerställa fraktdokument. Arbetet innefattar en stor ansvarsroll och förståelse för vikten av noggrannhet gällande hur en inleverans fungerar.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta i en växande organisation och uppskattar en föränderlig miljö, vi ser att du har flera års erfarenhet av lagerarbete stationerat på en inleverans avdelningen. Du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta och tillsammans arbeta med dina kollegor för att uppnå uppsatta mål. Vi ser även att du är en noggrann person och har förståelse för säkerhetsrutiner. Högt meriterande är om du har arbetat inom lager inom tillverkningsindustrin, övrig merit är att ha arbetat i systemet Monitor. Ett krav är att du som söker har truckkort A+B, kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och har god data/system-vana.

Ansökan

I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Jonsson via mejl: johanna.jonsson@clwork.se. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se