Bygglärare

Bygglärare

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en bygglärare, din uppgift är att med din breda erfarenhet och kunnighet inom branschen förbereda eleverna inför yrket och deras framtida utveckling. Du ger eleverna en helhetssyn inom yrket. Tjänsten innebär att du som bygglärare för eleverna skall planera och följa upp deras utbildning i ämnena inom inriktningen samt följa deras utveckling på deras praktikplats, vilket betyder att du kommer planera, undervisa och göra bedömningar i ämnet.

En attraktiv utbildning måste ständigt hålla sig ajour med verkligheten. Skolan vill ge ungdomarna en tydligt inriktad utbildning och förmedla en känsla och stolthet för yrket. Eleven ska kunna se sammanhang och nyttan av olika kunskaper och erfarenheter i sitt kommande yrkesliv, därför arbetar skolan med att integrera skolans olika ämnen med varandra, och där du kommer att vara en viktig länk mellan undervisning och arbetsliv i samband med elevernas praktik.

Din profil

Vi söker först och främst dig som är behörig yrkeslärare inriktning bygg. Alternativt dig som har minst ett par års erfarenhet av att arbeta inom byggbranschen och du har en pedagogisk erfarenhet via utbildning, tidigare jobb eller på annat sätt tillförskaffat dig en pedagogisk förmåga. På din fritid kanske du har varit ungdomsledare eller så har du på annat sätt erfarenhet av att jobba med ungdomar. Det är en fördel om du har en bredare erfarenhet och kunskap inom byggbranschen. Du har en värdegrund som stämmer överens med skolans krav och önskemål.

Som person är du strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god pedagogisk förmåga och kan leda eleverna mot uppsatta betygsmål. Du är målmedveten inom ditt ämne samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling. Oavsett vad du gjort tidigare har du ett genuint intresse för ungdomar och en pedagogisk ådra med viljan att alltid utvecklas!

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Tjänsten söker du via: www.clockworkpersonal.se

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073 351 27 27
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 aug (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Vi hjälper nu en av våra samarbetsskolor att förstärka sin härliga personalstyrka med en bygglärare. En tjänst som erbjuder goda förutsättningar som:
  • Trivsam atmosfär och nya anpassade lokaler för verksamheten.
  • Närvarande och bra ledarskap.
  • En attraktiv skola med bra elevunderlag.
  • Möjlighet till kompetensutbildning som internfortbildningar, pedagogiskt ledarskap, formativ bedömning.
  • Kreativa och positiva kollegor.
  • En liten organisation med snabba beslutsvägar.
Tjänsten är på heltid samt tillsvidare med start i augusti.

Vill du arbeta på vår samarbetsskola?
Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!