Kundvärd sökes till Stockholm omgående!

Kundvärd sökes till Stockholm omgående!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en kundvärd till vår kund i Stockholm med start omgående och beräknas sträcka sig till Augusti 2022. Dina arbetstider kommer vara vardagar mellan 09:30 till 16:30. Dina arbetsuppgifter som kundvärd kommer innebära att vara behjälplig för företagets besökande. Det kan vara allt från att hålla ordning på kösystemet in till besöksplatsen till att hjälpa inne på plats. Du kommer att kommunicera både med kunder och personal. Arbetsdagarna är mestadels stående och kan även vara till viss del utomhus.

Din profil

Vi ser gärna att du är trevlig och lugn med social kompetens. Du kan hålla ordning och bibehålla ett lugn i stressiga miljöer. Du behärskar mycket god svenska och engelska i tal!

Ansökan

I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 juli 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se