Account Manager sökes omgående till kund inom energibranschen!

Account Manager sökes omgående till kund inom energibranschen!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer fokus ligga på att via telefon bearbeta inkomna leads med att sälja in förmånliga elavtal utifrån ett samarbete som vår uppdragsgivare har med en annan partner. Kunderna det rings på är konsumenter och de har fått ett erbjudande skickat till sig i samband med köp/leasing av en bil från ett känt bilmärke. Det kommer in ca 30-35 leads per dag samt att det finns många leads som väntar på att tas tag i. Utöver telemarketing- och avtalssignering finns det även möjlighet att lära sig annat hos bolaget och en eventuell tjänst som Account Manager kan finnas tillgänglig innan årets slut om det går enligt plan.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har någon form av säljerfarenhet sen innan, du har rätt energi och har god telefonvana! Vana att genomföra många "lyft" och ser ett "nej" som en lärdom till att förfina avslutstekniken till det bättre. Meriterande är om det varit inom energibranschen. Du är en person som både vågar och har viljan att ringa kalla samtal och tycker om att ta kontakt med nya människor. Du är van av att arbeta med telefonen som arbetsredskap och har lätt för att formulera dig via telefon samt e-post. Du har en vilja av att utvecklas och drivs av försäljning. Du har god kommunikativ förmåga och kan hantera svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! För mer information är du varmt välkommen att kontakta tobias.gronvall@clwork.se.
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se