Utbildare inom programmering

Utbildare inom programmering

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna, omfattning och längden varierar beroende på uppdrag men vanligaste gäller en termin eller ett helt läsår. Du kan arbeta på uppdrag som konsult via oss på Clockwork eller bli presenterad för de samarbetsskolor som vi rekryterar åt. Om du vill arbete som underkonsult och fakturera för ditt arbete så kan det också vara ett alternativ.
Vi hjälper gymnasieskolor, vuxenutbildningar och yrkesutbildningar med kompetensförsörjning.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad inom programmering. Vi är särskilt intresserade av att träffa personer som är ämneskompetenta inom Backend och JAVA. Som person ser vi att du har en hög social kompetens samt en god pedagogisk förmåga och ett intresse av att lära ut.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 0733-512753
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.