lågstadielärare till Sundbyberg

lågstadielärare till Sundbyberg

Om företaget

Skolan är en integrerad för- och grundskola som ligger mitt i Ursvik med närhet till grön- och naturområden. De har en hög ambitionsnivå och vill stimulera varje barn till att göra det bästa av sina förutsättningar. Skolan har stora, ljusa och modernt utrustade lokaler med ca 650 elever från förskolan upp till årskurs 9.

Det all personal på skolan har gemensamt är att de strävar efter att skapa ett lustfyllt lärande och bästa möjliga lärandeprocess för att alla elever ska nå sina mål och sin fulla potential.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad lärare åk 1-3 som är redo att hitta nya utmaning och vill ingå i en verksamhet med stora ambitioner. Du kommer att arbeta som klasslärare i åk 2 med tillhörande arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare 1-3. Vi söker Dig som trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du är självklart välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever.

Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med yngre elever och kan snabbt skapa goda relationer och bra klassrumsklimat.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten ska tillsättas omgående.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Safia Jaouhari, tfn: 073-351 27 53

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.se