Lågstadielärare till Sunbyberg

Lågstadielärare till Sunbyberg

Om företaget

Skolan är en integrerad för- och grundskola som ligger mitt i Ursvik med närhet till grön- och naturområden. De har en hög ambitionsnivå och vill stimulera varje barn till att göra det bästa av sina förutsättningar. Skolan har stora, ljusa och modernt utrustade lokaler med ca 650 elever från förskolan upp till årskurs 9.

Det all personal på skolan har gemensamt är att de strävar efter att skapa ett lustfyllt lärande och bästa möjliga lärandeprocess för att alla elever ska nå sina mål och sin fulla potential.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad lärare åk F-3 eller har stor erfarenhet från skolansvärld och är redo att hitta nya utmaningar och vill ingå i en verksamhet med stora ambitioner. Du kommer tillhöra ett F-3 arbetslag och tillsammans strävar ni efter att bygga en givande och trygg miljö för eleverna.

Detta är ett föräldravik med start vecka 46 och under hela läsåret men möjlighet till förlänging under ht 19.

Din profil

I första hand så söker vi dig som är legitimerad lärare F-3 eller har erfareanhet från lågstadiet och har varit klasslärare tidigare. Vi söker dig som trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du är självklart välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever.

Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med yngre elever och kan snabbt skapa goda relationer och bra klassrumsklimat.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten ska tillsättas omgående.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Safia Jaouhari, tfn: 073-351 27 53

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 28 okt (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.se