Lärarvikarie i svenska på gymnasiet!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en lärarvikarie i Svenska 1,2,3 på gymnasienivå. Du har legitimation/behörighet eller tidigare erfarenhet av undervisning på högre nivå och är väl förtrogen med skolans läroplan.
Uppdraget är på ca 40-50% och fördelat på 3 dagar i veckan (måndag-onsdag)
Uppdraget löper under perioden 6/11-20/12- 2017
Skolan ligger centralt i Nacka nära allmänna kommunuikationer.

Din profil

Vi söker Dig som trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du är självklart välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever.

Vill du ha ett meriterande och givande extrajobb? Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Du får stöd och handledning samt forum för kolliegalt lärande och skolutvecklingsfrågor. Hos oss får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag!

Som lärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. Det innebär att du blir anställd av Clockwork Skolbemanning & Rekrytering och uthyrd till skolan. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Som konsult hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal.

Löning på fredag!
Som medarbetare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald VARJE fredag.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Caroline Martin på tfn: 073-351 27 48

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Caroline Martin, 0733512748

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.se