Lärare i svenska som andraspråk

Lärare i svenska som andraspråk

Om företaget

Clockwork Skolrekrytering, av lärare - för lärare!

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vår samarbetsskola en lärare att undervisa SFI på C och D nivå och eventuellt i svenska som andraspråk på grundnivå. Du kommer planera, undervisa, göra bedömningar och betygsätta dina elever. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och kan göra kopplingar mellan din undervisning och de framtida yrken som eleverna kommer att arbeta inom. Du kommer ingå i ett arbetslag med bygglärare där ni samplanerar och delar mentorsskap.

Detta är en semestertjänst på 100% med start 1 juli 2020. Arbetsplatsen är vuxenutbildning med yrkesutbildningar som ligger i Stockholm.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i svenska som andraspråk. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av att ha undervisat på SFI eller i svenska som andraspråk. Du behöver vara kunnig inom IT och det är meriterande om du har erfarenhet av elevstödsystem. Det är även meriterande om du tidigare arbetat inom vuxenutbildning och om du kan flera språk.

Som person är du välplanerad, lösningsorienterad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du är engagerad och kan leda deltagarna mot uppsatta betygsmål. Du är målmedveten inom ditt ämne samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling.

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Har du frågor och fundering hör gärna av dig till ansvarig rekryterare Jesper Fahlström.

Tjänsten söker du via: www.clockworkpersonal.se

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Jesper Fahlström
Telefon 073 351 27 45
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds gemensamma aktiviteter och stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se