Gymnasielärare Idrott+Engleska

Gymnasielärare Idrott+Engleska

Dina arbetsuppgifter

I ditt arbete som gymnasielärare i idrott och engelska hos vår samarbetsskola kommer du ansvara för klassrumsundervisningen samt för dina lektioner med allt från planering till undervisning och bedömning. Du kommer att arbeta integrerat med de andra lärarna på skolan. Detta för att eleven ska kunna se sammanhang och nyttan av olika kunskaper och erfarenheter i sin utbildning, därför arbetar skolan med att integrera skolans olika ämnen med varandra, och där kommer du att vara en viktig länk.

Hos vår samarbetsskola får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag!

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörigheterna idrott och engelska mot gymnasiet, eller har likvärdig utbildning. Då skolan är en mindre fristående skola finns stora utvecklings- och påverkningsmöjligheter och du kommer att ha nära kontakt med både kollegiet och skolledningen. Kanske är du nyexaminerad lärare som längtar efter första anställningen? Kanske är du lärare som tidigare arbetat inom skolan och som nu längtar tillbaka? Kanske är du lärare som helt enkelt är redo för nya utmaningar?

Utöver utbildning ser vi gärna att du är strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god pedagogisk förmåga och är trygg i ditt ledarskap. Som lärare tar du ansvar för ditt uppdrag och kan skapa meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du har vilja och drivs av att utveckla och förbättra undervisningen.

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Tjänsten söker du via: www.clockworkpersonal.se

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 0733512727
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vi hjälper nu en av våra samarbetsskolor på gymnasiet att förstärka sin härliga personalstyrka med en lärare i Idrott och Engelska till hösten. Tjänsten är på heltid för dig som har kombinationen Idrott och Engelska samt tillsvidare med start i augusti. En tjänst som erbjuder goda förutsättningar som:
  • Ett attraktivt schema med en heldag till planering!
  • Närvarande och bra ledarskap.
  • Små elevgrupper.
  • Möjlighet till kompetensutbildning som internfortbildningar, pedagogiskt ledarskap, formativ bedömning.
  • Kreativa och positiva kollegor.
  • En liten organisation med snabba beslutsvägar.
Vill du arbeta med oss eller vår samarbetsskola? Besök vår hemsida www.clockworkpersonal.se för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!