Driven matematiklärare till centrala Stockholm

Driven matematiklärare till centrala Stockholm

Om företaget

Skolan är en gymnasieskola centralt belägen i Stockholm stad i stadsdelen Stadshagen. Skolan har idag cirka 400 elever inskrivna och 50 personal anställda.

På skolan är alla välkomna. Det innebär att skolan arbetar aktivt för att skapa god stämning och en bra arbetsmiljö så att såväl elever som personal ska trivas och känna sig trygga.

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en legitimerad lärare i matematik. I tjänsten kommer du att planera, undervisa och göra bedömningar i ämnet, så viss erfarenhet är därför ett krav.
Tidigare erfarenhet från teoretisk och/eller yrkesprogram är ett plus.

Tjänsten är på deltid och är en tillsvidareanställning med 6 månadersprovaställning.
Start augusti - 2018.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har erfarenhet av att undervisa i matematik på gymnasiet. Du trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du är välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Som person skapar du naturligt goda relationer till människor och bidrar till god stämning och en trevlig arbetskultur. Du har alltid elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Är det dig vi söker?
Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut den 30 juni-18.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Safia Jaouhari på tfn: 073-351 27 53

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.se