Utbildare medicinsk sekreterare

Utbildare medicinsk sekreterare

Dina arbetsuppgifter

Vi söker lärare/utbildare till två kurser för utbildningen Medicinsk sekreterare.
Det gäller kurser i Medicinsk terminologi samt Hälso- och sjukvårdsadministration.

Undervisningen sker till största del på distans vilket gör att du kan ha detta som ett extrajobb vid sidan av ordinäre arbete. Undervisningstiden är ca 6 tim per vecka samt 3 tim förberedelse-/efterarbete per vecka.

Dessa veckor gäller för respektive kurs.

Medicinsk terminologi vecka 13-17
Hälso- och sjukvårdsadministration vecka 18-22

Bägge kurserna är i samma klass, så fördel om man har kompetens att ta bägge. För dig som endast kan ta den ena kursen, så är det också av intresse.

För dig med eget bolag finns möjlighet att arbeta som underkonsult.

Din profil

Vi söker dig med bred kompetens inom ämnena och pedagogisk ådra. Allt sker via webinar och chatt (förutom vissa platsträffar, ca 2 tillfällen per kurs) så det ställs höga krav på administrativ förmåga och hög IT-kompetens.

Du har lätt att möta deltagare med olika bakgrunder och har ett förhållningssätt där allt är möjligt.

Självklart är du välstrukturerad och välplanerad.

Önskar du veta mer om tjänsten kan du vända dig till ansvarig rekryterare Fred Hussein, tfn/sms: 073-351 27 27

Sök tjänsten på vår hemsida, där du även kan lägga in en intresseanmälan.
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 0733512727
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola.
Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare & pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se