Specialpedagog till mindre skola

Specialpedagog till mindre skola

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst blir du en central person i elevhälsoteamet där du får möjlighet att vara med och utveckla arbetet.Tillsammans med rektor driver du de specialpedagogiska frågorna och planerar de specialpedagogiska insatser eleverna har behov av för ökad måluppfyllelse.
Ditt arbete kommer att utföras både i klass, mindre elevgrupper och enskilt med elever. I arbetet ingår att identifiera och arbeta förebyggande för att undanröja hinder i lärandet och i lärmiljön, att genomföra utredningar samt utforma och själv aktivt medverka i genomförande av åtgärdsprogram i samspel med övriga kollegor. Uppföljning och utvärdering av gjorda insatser är en viktig del av arbetet. I din roll som specialpedagog kommer du även att handleda och coacha kollegor.

Din profil

Vi söker dig som är erfaren examinerad specialpedagog och har god förtrogenhet med gällande styrdokument. Du gillar utmaningar och att kunna göra skillnad för den enskilda eleven! Självklart ser vi även positivt på sökande som är speciallärare och känner sig lockad av innehållet i denna tjänst. Som person är du strukturerad, trygg och stabil med en varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan på ett strukturerat sätt arbeta med de specialpedagogiska frågorna på skolan. Du har lätt att skapa goda relationer med människor och tycker om att samarbeta, komma med nya idéer och hitta de bästa vägarna för att hjälpa eleverna framåt i deras lärprocess.

Alla tjänster på skolan är semestertjänster. Det är en tillsvidareanställning med tillträde omgående och du får friskvårdsbidrag på 2000 kr/läsår.

Visst är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Cilla Edrén.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Cilla Edrén
Telefon 073-351 27 62
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Vi hjälper nu en av våra samarbetsskolor att förstärka sin personalstyrka med en specialpedagog. Skolan ligger centralt med goda kommunikationer och närhet till tunnelbana. På skolan går ca 135 elever fördelade i åk 6-9.

På denna lilla skola erbjuds du även:
  • Närvarande och bra ledarskap
  • En liten organisation med snabba beslutsvägar
  • Nära samarbete med kollegor
  • Bra geografiskt läge
Vill du arbeta på vår samarbetsskola?
Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!