Studie- och yrkesvägledare

Studie- och yrkesvägledare

Om företaget

Nu rekryterar vi studie- och yrkesvägledare till vår samarbetsskola som har utbildningar för yrkesförare - tunga transporter och utbildningar inom byggbranschen. I verksamheten finns också yrkesutbildningar för fordonsmekaniker samt utbildningar inom sfi och kombinationsutbildningar.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta främjande och förebyggande med åtgärder tillsammans med EHT som bidrar till alla elevers lärande och utveckling.

I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra stödjande och motiverande samtal med elever både på grupp- och individnivå samt att ansvara för arbetet med individuella studieplaner. Samtal med pedagoger kring elevers studiesituation samt delta i elevhälsoarbetet på både gymnasiet och vuxenutbildningen.

Din profil

Vi välkomnar dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare att söka tjänsten. Vi ser gärna att du är driven och strukturerad och har erfarenhet av att planera, organisera, genomföra och följa upp ditt arbete. Du stimulerar och vägleder eleverna till att hantera valsituationer och vidga elevernas perspektiv genom att utmana eleverna i deras föreställningar om framtiden.

Du är kommunikativ och motiverande i mötet med såväl elever som kollegor. Som person är du flexibel, och ser möjligheter inför vardagliga och långsiktiga förändringar samt har förmåga att anpassa ditt arbetssätt utifrån verksamhetens behov för att möta studerande och sökande på bästa sätt och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är trygg och har en humanistisk värdegrund och ett holistiskt synsätt på eleven.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Skolan samarbetar med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela rekryteringsprocessen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Elin Sanfridsson.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Elin Sanfridsson
Telefon 073-351 27 68
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett rekryteringsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering