Är DU vår nästa lärarvikarie i Stockholm?

Är DU vår nästa lärarvikarie i Stockholm?

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi lärarvikarier till flera skolor i Stockholmsområdet. Som lärarvikarie önskar vi att du är flexibel, ansvarstagande, har goda samarbetsförmågor och en stor drivkraft för att hjälpa barn och unga med det viktigaste i livet- att utvecklas och få kunskap för livet! Längden på dina uppdrag kan skilja sig åt - allt från några veckor till en termin eller ett läsår. Du behöver därför ha möjlighet att jobba under olika långa perioder. En annan fördel är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter.

Din profil

Du är nyfiken och intresserad av att arbeta inom skolan. Du är lärarstudent, har arbetat inom skolan sedan tidigare eller har annan erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder är inga problem för dig. För ditt uppdrag tar du ansvar och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för barnen på förskolan och eleverna på skolan.
I ditt arbete kommer du vara en förebild för barn och ungdomar i din omgivning. En utmaning som kan vara tuff ibland, men garanterat rolig och utvecklande!

Är du redo att anta utmaningen?
Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Följ oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du lärarstudent, ska du precis ta examen eller har du en ambitionen av att jobba med barn och unga för att verkligen kunna hjälpa till? Se hit!

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter, generöst friskvårdsbidrag samt stöd och handledning.

Lön på fredag
Som anställd på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald på fredagar.

Gemenskap
För oss är gemenskap och uppskattning viktigt. Vi har därför roliga aktiviteter varje termin samt andra överraskningar för att visa vår uppskattning.

Friskvård
Ditt välmående är viktigt för oss, och därför erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag.

Stöd och handledning
Som konsult får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som även är legitimerad lärare. För dig som är obehörig lärare erbjuder vi stöd och handledning för att du ska trivas och utvecklas i din roll.

Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!