Två stycken behöriga SFI-lärare sökes

Två stycken behöriga SFI-lärare sökes

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad SFI-lärare för omgående rekrytering.

Dina framtida arbetsuppgifter är att undervisa i SFI på skolan. Detta ställer krav på ledarskap, tydlighet och en förmåga att kunna möta studenter med olika bakgrunder. Du som söker är duktig på att anpassa din svenskundervisning utefter varje elevs unika förutsättning. Att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor är inga problem för dig.

Din profil

Du som söker måste vara behörig och legitimerad SFI-lärare. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av vuxenutbildning. Som person är du driven, lösningsorienterad och öppen.

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvariga rekryterare Rasmus Larsson på tfn: 073-351 27 61 eller Safia Jaouhari på tfn: 073-351 27 53
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 073-351 27 61
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skolan ligger i Kista i norra Stockholm och är en del av en utbildningskoncern som håller i vuxenutbildningar i hela Stockholm och hela landet. I Kista hittar man en fantastisk blandning av gammalt och nytt, det finns trendiga kontor och hotell, samt en samlingspunkt för studenter. Ericsson och Tele2 har sitt huvudkontor här, likaså Huawei och andra kända teknikföretag. Både Stockholms universitet och Kungliga tekniska högskolan har filialer här. Skolan präglas av ambitiösa elever, kreativ personal. Verksamheten har sedan starten vuxit sig stabil och finns idag i fräscha och moderna lokaler, vilken ger verksamheten goda förutsättningar. Men, ingen verksamhet fungerar utan goda medarbetare.
Verksamheten bedrivs i fräscha och moderna utbildningslokaler precis utanför Kista Galleria. Hit kan du ta dig både med buss och tunnelbanans blå linje.