Svensklärare till internationella skolor

Svensklärare till internationella skolor

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu lärare att undervisa elever på internationella/ tvåspråkiga skolor i svenska/ SVA. Som lärare kommer du att planera och genomföra undervisning samt bedöma och följa upp elevernas resultat. Du är strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever.

Din profil

Du är behörig/legitimerad lärare i svenska/ SVA eller har likvärdig utbildning/erfarenhet på grundskola eller gymnasiet. Du är intresserad av att undervisa i en skola med internationell och mångkulturell miljö. Som person är du initiativrik och målinriktad, samt har lätt för att engagera och motivera ungdomar. Meriterande om du tidigare jobbat på denna typ av skola.

Önskar du veta mer om vilken typ av internationell/tvåspråkig skola som skulle passa dig bäst? Hör av dig till Sofi Centerman enligt nedan.

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Sofi Centerman
Telefon 073 351 27 33
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se