Om företaget

Vi rekryterar nu en specialpedagog till vår samarbetsskola JENSEN gymnasium Norra. JENSEN är ett familjeföretag som vet att långsiktighet och kompetens lönar sig i längden. "Träning för verkligheten" genomsyrar allt och på gymnasiet innebär det att man arbetar med studierna i fokus, en hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. I skolans senaste mätning ansåg 94% av eleverna att de hade studiero på lektionerna och 98% av föräldrarna till eleverna på skolan rekommenderar dem.

På skolan finns idag ett elevhälsoteam bestående av kurator, studie- och yrkesvägledare, skolsköterska, programrektorer och rektor. Även skolläkare och skolpsykolog medverkar. Nu hjälper vi JENSEN att hitta rätt specialpedagog för att göra teamet fulltaligt. Denna tjänst passar dig som vill vara med och påverka, forma och utveckla elevhälsoarbetet framåt. Skolan kan erbjuda utvecklingsmöjligheter och får alltid höga betyg i sina medarbetarundersökningar.

Du hittar skolan vid Vanadislunden i Vasastan.

Dina arbetsuppgifter

Som specialpedagog arbetar du förebyggande, hälsofrämjande och stödjande på individ-, grupp- och organisationsnivå. Du får en viktig roll i elevhälsoteamet utifrån ett specialpedagogiskt perspektiv och får möjlighet att påverka och utveckla elevhälsoteamets arbete. Du ger pedagogerna stöd och handledning i att skapa goda förutsättningar i undervisningssituationen. Utöver ditt arbete i elevhälsoteamet och handledningen av lärare förekommer arbetsuppgifter såsom pedagogiska kartläggningar och screening av elever.

Din profil

Vi välkomnar dig som är utbildad specialpedagog att söka tjänsten. Speciallärare och erfarna lärare med specialpedagogisk kompetens är också välkomna att söka. Som person är du strukturerad, relationsskapande och samarbetsorienterad. Det är viktigt att du brinner för skolutveckling och vill vara med och bygga en svensk skola i toppklass. Du trivs i en kvalitetsuppföljande kultur och arbetar aktivt med bedömning, feedback och utvärderingar för att driva utvecklingen på skolan i allmänhet men inom specialpedagogiken i synnerhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i januari -21. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta ansvarig rekryterare Cilla Edrén på telefon: 073-351 27 62 eller mejl: cilla.edren@clwork.se

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Cilla Edrén
Telefon 073-351 27 62
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork elevhälsa finns för Er som behöver stöd i elevhälsoarbetet. Förutom att bemanna och rekrytera personal till elevhälsan kan Clockwork bidra på plats med ett team, likaväl som på distans. Detta område leds av tidigare specialpedagog och skolledare.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! När ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa på; www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering