Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst blir du en central person i EHT-teamet och kommer vara med och driva skolans EHT-arbete. Tillsammans med rektor driver du de specialpedagogiska frågorna och planerar de erfordrade specialpedagogiska insatser eleverna har behov av.
Ditt arbete kommer att utföras både på indivd-, grupp- och organisationsnivå.
I arbetet ingår att identifiera och arbeta förebyggande för att undanröja hinder i lärandet och i lärmiljön, att genomföra utredningar och kartläggningar samt utforma och själv aktivt medverka i genomförande av åtgärdsprogram i samspel med övriga kollegor. Uppföljning och utvärdering av gjorda insatser är en viktig del av arbetet. I din roll som specialpedagog kommer du även att handleda och coacha kollegor.
Att arbeta hos oss innebär dagar med engagerade elever och kollegor som vill utvecklas tillsammans.

Din profil

Vi söker dig som är erfaren examinerad/legitimerad specialpedagog med erfarenhet av att arbeta med elever i åldrarna F - 9 och har god förtrogenhet med gällande styrdokument.
Som person är du strukturerad, trygg och stabil med en varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan på ett strukturerat sätt arbeta med de specialpedagogiska frågorna på skolan. Du har lätt att skapa goda relationer med människor. Du tycker om att samarbeta, komma med nya idéer och hitta de bästa vägarna för att hjälpa eleverna framåt i deras lärprocess.

Visst är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Cilla Edrén tfn: 073-351 27 62
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Tjänsten söker du via: www.clockworkpersonal.se

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Cilla Edrén
Telefon 073-351 27 62
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vi hjälper nu en av våra samarbetsskolor i Älvsjö att förstärka sin härliga personalstyrka med en specialpedagog till hösten. Skolan kommer till terminsstart att ha helt nyrenoverade lokaler anpassade efter verksamheten. Tjänsten är på deltid (50%-80%) samt tillsvidare med start i augusti.

Vill du arbeta med oss eller vår samarbetsskola? Besök vår hemsida www.clockworkpersonal.se för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!