Specialpedagog och speciallärare till ambulerande uppdrag!

Specialpedagog och speciallärare till ambulerande uppdrag!

Dina arbetsuppgifter

Inför kommande rekryteringar söker vi just nu dig med specialpedagogisk kompetens för ambulerande uppdrag, i framförallt Stockholm med omnejd.
Du har ett par års erfarenhet och är trygg i din roll. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och ske på både individ, grupp och organisationsnivå.
Arbetsplatsförlagd tid går att diskutera, tid för planering kan ske på annan plats så pendlar du kan t. ex. planering ske på tåget.
Anställningsform kan variera beroende på uppdrag, från timanställning till deltid/heltid. Ytterligare behörigheter/erfarenheter är meriterande.

Är du nyfiken på nya utmaningar?

Tveka inte att höra av dig till oss, så kan vi berätta mer!
Vi arbetar rikstäckande och har kontor centralt i Stockholm, Gävle, Sundsvall, Umeå och Falun.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av specialpedagogiskt arbete och har lätt för att skapa goda relationer med människor. Som person är du strukturerad, trygg och stabil med en varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ, tycker om att samarbeta och komma med nya idéer samt hitta de bästa vägarna för att hjälpa eleverna framåt i deras lärprocess.

Vi kan erbjuda nya och spännande utmaningar i skolans värld!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Regionchef Cilla Edrén tfn: 073-351 27 62.

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag!
Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så ansök så snart som möjligt via:

www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
www.facebook.com/skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Cilla Edrén
Telefon 073-351 27 62
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Specialpedagog
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 nov (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.
Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.
Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.se