SO/SV lärare till högstadiet

SO/SV lärare till högstadiet

Om företaget

Vår samarbetsskola är en högstadieskola med klasser från årskurs 6-9. Skolan följer den nationella läroplanens riktlinjer, med extra fokus på ämnesintegrerad undervisning, språkutvecklande arbetsmetoder och digitalt lärande. Skolan ligger centralt i Farsta, med närhet till tunnelbanestationen och både bibliotek och Kulturskolans lokaler. Med andra ord har skolan goda förutsättningar för att inspirera och motivera eleverna med det lokala kulturutbudet. "Det är viktigt för oss att våra elever känner sig inspirerande, får möjligheten att vara kreativa och blir likvärdigt bedömda."

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som lärare i SO och Svenska, vilket innebär att du ansvarar för planering, undervisning och bedömning. Utbildning och/eller erfarenhet i svenska som andra språk är meriterande. Du kommer att undervisa flera klasser i ditt ämne och tjänsten är på heltid med start i januari 2020. För dig med rätt kvalifikationer finns möjlighet till tillsvidareanställning med tillämpad 6 månaders provanställning.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad i någon av följande ämnen: Svenska, SO. Utbildning och/eller erfarenhet av undervisning i SVA är meriterande Att arbeta med ungdomar i olika åldrar är ett krav för tjänsten och vi ser gärna att du tidigare har arbetat på högstadiet. Du bör även ha erfarenhet av att hantera mångkulturella grupper, samt vara en naturlig ledare som både kan handleda och bygga goda relationer till eleverna.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se