Rekryterare med skolbakgrund

Rekryterare med skolbakgrund

Dina arbetsuppgifter

Som konsultchef/rekryteringskonsult hos oss på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering arbetar du med att hjälpa skolor, från förskola-vuxenutbildning med deras kompetensförsörjning. Du kommer att hålla i hela processer från förfrågan till fakturering. Som konsultchef hos oss kommer du även att jobba med bemanning. Det kan vara kortare bemanningsuppdrag till läsårslånga. I dessa uppdrag är det du som har personalansvar för dina uthyrda konsulter. I ditt ansvar som chef kan du behöva handleda och coacha dina medarbetare. I ditt arbete ska du även jobba proaktivt med att hitta kandidater för kommande uppdrag. Dina dagar kommer att bestå av nätverkande, kundkontakter, annonsskrivande, intervjuer m.m. Inom Clockwork jobbar vi med jaget för laget, så samarbete i team kommer att bli en del av din vardag.

Din profil

Vi söker dig som har skolbakgrund och ledarerfarenhet av skolans värld. Du har tidigare haft personalansvar samt arbetat med rekrytering och vikarietillsättning. Du är van att ha flera processer igång samtidigt och fyller din kalender med aktiviteter som möter dina arbetsuppgifter. Eftersom arbetet bygger på goda relationer och ett brett nätverk, både privat och professionellt är du en person som har lätt att skapa relationer med människor. Som person är du självdriven och får processer framåt och till avslut. Självklart har du god kännedom om vad som kännetecknar en skicklig pedagog. Vi söker dig som är lösningsfokuserad med egenskaper och förmågor som; flexibel, serviceinriktad, affärsdriven, engagerad, lyhörd och kompetent. Din administrativa förmåga bör vara hög, så även din arbetsmoral och aktivitetsnivå.

Känner du igen dig i denna beskrivning? Sök tjänsten omgående, vi intervjuar löpande så vänta inte. Vi sitter mitt i centrala Stockholm i Waterfront Buildings fräscha lokaler. Clockwork Skolbemanning & Rekrytering består av ett positivt och härligt gäng med skolledar- och lärarbakgrund. Vi finns f.n. från Umeå i norr till Stockholm i Söder. På Stockholmskontoret kommer vi att vara 3-4 personer från sommaren, så du bör trivas med att arbeta i ett litet sammanhang i en dynamisk miljö.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Affärsområdeschef Fred Hussein på tfn: 073-351 27 27 eller fred.hussein@clwork.se.

Sök tjänsten via; www.clockworkpersonal.se, lediga jobb/pedagogik.
Gilla oss på facebook.com/skolbemanning
facebook.com/groups/rektorer
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073-351 27 27
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna & rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal.

Besök vår hemsida www.clockworkpersonal.se för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!

Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information www.clockworkpersonal.se