Lärare vård- och omsorg

Lärare vård- och omsorg

Om företaget

Kunskapscompaniet bedriver yrkesutbildning på uppdrag av Arbetsförmedlingen, för att hjälpa arbetssökande att komma ut i arbete eller utbildning. En av skolans starkaste framgångsfaktorer är deras välutvecklade samarbete med det lokala näringslivet.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten ingår planering, undervisning, dokumentation och betygsättning i vård- och omsorgskurser på gymnasial nivå.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och startar med en provanställning på 6 månader. Tjänsten är placerad i Eskilstuna.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lärare, med behörighet som vård- och omsorgslärare. Du ska ha minst fyra års erfarenhet från vård- och omsorgsarbete, inneha minst fyra års erfarenhet av att undervisat i utbildning inom vård och omsorg. Samt ha goda kunskaper om kursinnehåll och kunskapsmålen enligt Skolverkets läroplaner.

För att trivas i rollen som vård- och omsorgslärare ska du se dig själv som en person som är samarbetsorienterad och som tycker om att jobba tillsammans med både kollegor och studerande. Du behöver vara tydlig och strukturerad i ditt arbete och vara en person som kan ta för dig arbetsuppgifterna på ett engagerat sätt.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Felicia Davidsson.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Felicia Davidsson
Telefon 070-8215343
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen".

Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se