Lärare inom bygg till yrkesskola

Lärare inom bygg till yrkesskola

Om företaget

Yrkespluggets verksamhet startades 2006 och driver idag skolor i Bromma och i Uppsala. Till skolan i Bromma söker vi nu en lärare inom byggnation. Skolorna präglas av ambitiösa elever, kreativ personal och goda kontakter med näringslivet. Verksamheten har sedan starten vuxit sig stabil och finns idag i nya lokaler, vilken ger verksamheten goda förutsättningar. På skolan används moderna, digitala och pedagogiska verktyg som olika utbildningsappar, där lärarna med smidighet kan samla in uppgifter och ge kontinuerlig feedback och bedömning till eleverna. Skolans gymnasieutbildningar är inriktade på fordon och transport samt bygg och anläggning. På skolan i Bromma går 240 elever och här jobbar ca 35 lärare. Friskvård erbjuds alla anställda om 1500 kr per termin. Det erbjuds också goda möjligheter till fortbildning. Läs gärna mer på www.yrkesplugget.se

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en yrkeslärare till bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning bygg. Detta ställer krav på ledarskap, tydlighet och strategiskt tänkande. Arbetet innebär både individuellt arbete och samarbete med andra lärare. Du kommer ingå i ett arbetslag med både karaktärsämneslärare samt lärare i de gymnasiegemensamma ämnena.

Din främsta arbetsuppgift kommer vara att undervisa gymnasieungdomar i byggnation, men även mentorsskap kan komma att ingå i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad yrkeslärare inom byggnation. Utbildning inom BAS-U och BAS-P är meriterande. Vidare välkomnar vi också sökande som har erfarenhet och kunskap inom byggnation och som har en god pedagogisk förmåga. Du kanske har många års praktisk erfarenhet av att jobba med byggnation och ledarerfarenheter från tidigare arbeten eller fritidssysselsättningar kopplat till ungdomsverksamhet? Då ser vi gärna att du söker tjänsten!

Som person är du lösningsfokuserad, flexibel i ditt arbetssätt och har god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du brinner för att arbeta med ungdomar och är trygg i din roll som ledare och har sådana erfarenheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start i januari 2020. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Emma Brandström
Telefon 073-3512748
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolrekrytering, av lärare - för lärare!