Lärare - idrott och hälsa till yrkesskola

Lärare - idrott och hälsa till yrkesskola

Om företaget

Vi hjälper nu en av våra samarbetsskolor att förstärka sin personalstyrka med en lärare i idrott och hälsa. Skolan är en yrkesskola och tjänsten erbjuder goda förutsättningar som:
  • Nya anpassade lokaler för verksamheten.
  • En liten organisation med snabba beslutsvägar.
  • Bra geografiskt läge.
Vill du arbeta på vår samarbetsskola?
Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitmerad lärare i idrott och hälsa eller som har erfarenhet och kunskap som ligger nära yrkesrollen. Du kanske har läst kurser inom idrott och hälsa och tränar en ungdomsgrupp inom idrott? Tjänsten kan med fördel kombineras med undervisning i engelska, men även sökande med andra ämneskompetenser är välkomna att söka.

Din främsta arbetsuppgift kommer att vara att undervisa och leda gymnasieungdomar i idrott och hälsa. Det är viktigt att du är trygg i din roll som ledare och har sådana erfarenheter. Vidare är det en fördel om du har jobbat med bedömning och/eller betygsättning i någon form och är insatt i skolans styrdokument och läroplaner.

Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Kanske är du nyexaminerad lärare som längtar efter första tjänsten?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start VT-20. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Emma Brandström
Telefon 073-3512748
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.