Lärare i svenska, franska och/eller bild

Lärare i svenska, franska och/eller bild

Dina arbetsuppgifter

För skolans räkning söker vi nu en eller flera ämneslärare svenska, franska och/eller bild. Du arbetar enligt läroplanen och dina huvudsakliga uppgifter är att planera undervisningen, undervisa samt efterarbeta och dokumentera.

Omfattningen kommer att kunna se olika ut beroende på behörighet i ett eller flera ämnen, men vilka kurser det gäller och hur många lektioner det är framgår enligt nedan:
  • Svenska 1, 2 och 3: 8 lektioner i veckan
  • Franska 1, 2 3 & 4: 4 lektioner i veckan
  • Bild: 1 lektion i veckan
Tillträde är 20:e april eller enligt överenskommelse. Vikariatet sträcker sig fram till och med 4:e juni.

Din profil

Du är antingen utbildad/legitimerad ämneslärare i något eller alla följande ämnen svenska, franska och bild, eller så läser du till ämneslärare och har tid och lust att jobba extra vid sidan av studierna.

Du är trygg i din roll som pedagog och ledare och trivs i skolans ombytliga miljöer. Att planera och strukturera din egen undervisning hanterar du väl och du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever. Har du erfarenhet av att arbeta i högstadiet och att möta elever med olika bakgrunder är det meriterande.

Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Kanske är du nyexaminerad lärare som längtar efter första tjänsten? Ibland kommer arbetet vara utmanande men garanterat lärorikt och givande!

Som lärare i svenska, franska och/eller bild i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: https://clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola.

Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se